Ovaj oglas je istekao!

Ljuljačko gnijezdo 100 cm zeleno-crno do 120 kg

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 388 puta
Šifra oglasa: 5076224

Cijena:
41,14 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Ljuljačko gnijezdo 100 cm zeleno-crno do 120 kg
Prostrana ljuljačka za sjedenje ima široko, okruglo čelično sjedalo okvira osigurano EPE pjenom, unutar koje se nalazi jaka PP rešetka. Izrađena je od Oxford 600D tkanine koja pruža sigurnu igru. Nosivost do 120 kg moguća je zahvaljujući uporabi pletenih užadi debljine 10 mm. To osigurava sigurnost i također omogućuje odraslima da uživaju u trenucima radosti. To je odlično rješenje za veliku obitelj. Zbog svoje veličine i oblika pogodan je za nekoliko ljudi.
BRZA MONTAŽA – Rodino gnijezdo se lako i brzo montira. Komplet je upotpunjen krajevima užadi u obliku krugova, što svakako poboljšava ovaj proces nevoljkosti roditelja. Ne morate tražiti dodatne dijelove u specijaliziranim trgovinama na Internetu ili fiksnom telefonu. Komplet je sve što je potrebno za nesmetano sastavljanje ljuljačke.
PODEŠAVANJE VISINE - Ljuljačka ima mogućnost podešavanja na užetu, maksimalna duljina je 180 cm. Zahvaljujući tome, stolica za ljuljanje bit će savršena i za malu (s visinom snižavanja) i za veću djecu. To omogućuje siguran ulazak i izlazak. Snažna, pletena užad debljine 10 mm osigurava da se ne morate brinuti o svojoj djeci dok se igrate na ljuljački.
OTPORNA NA VREMENSKE UVJETE - Ljuljačka je izrađena od materijala otpornih na vremenske uvjete i brzo se suši. Kao rezultat toga, možete ga ostaviti vani bez brige u nepovoljnim vremenskim uvjetima. To vam daje sigurnost da čak i kada pada kiša ili puše vrlo jak vjetar, ne morate odmah skidati ljuljačke i stavljati ih u svoj dom ili garažu / podrum.
SPECIFIKACIJE - boja: zelena i crna; roba: oxford 600D (otporna na vremenske uvjete); okvir: EPE; mreža: PP; dob: 3+; maksimalno opterećenje: 120 kg; dimenzije (debljina/ širina / visina): 4,5 / 100 / 180cm; debljina užeta: 10 mm; težina ljuljačke: 3,4 kg; težina s ambalažom: 4,1 kg.
boja: zeleno-crna
tkanina: Oxford 600D (otporan na vremenske uvjete)
okvir: EPE
mreža: PP – polipropilen
Dob: 3+
maksimalno opterećenje: 120 kg
dimenzije (debljina/ širina / visina): 4,5 / 100 / 180cm
Debljina užeta: 10 mm
težina ljuljačke: 3,4 kg
Težina s ambalažom: 4,1 kg