Ovaj oglas je istekao!

Hitna pomoć sa svjetlosnim i zvučnim efektom

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 412 puta
Šifra oglasa: 5018440

Cijena:
19,91 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Hitna pomoć sa svjetlosnim i zvučnim efektom
Ova ambulanta je proizvedena na ljestvici od 1:48. Ima mnogo zanimljivih prednosti - moguće je otvoriti vrata kako bi se vidjelo što je unutra, a vozilo je opremljeno mehanizmom za povratno vuče. Realističan dizajn, zajedno sa zvučnim efektima koji oponašaju sirene i treperavim plavo-crvenim svjetlima, pokazuje koliko je ova igračka jedinstvena. Ovo će biti fantastičan dodatak svakoj kolekciji automobila s igračkama.

Bijela ambulanta ukrašena je crvenim detaljima i znakovima "112" tipičnim za normalnu hitnu pomoć iz stvarnog života. Vozačev prostor izrađen je od metala, što ga čini vrlo otpornim na mehanička oštećenja uzrokovana sudarima s drugim automobilima. Ostatak automobila izrađen je od čvrste plastike, tako da je igračka vrlo lagana. Unutrašnjost vozačevog odjeljka i ambulante potpuno je opremljena. Vozača je lako uočiti iza upravljača, sjedala ili nadzorne ploče. Crveno i plavo svjetlo pričvršćeno je na prednji dio vozila – gumb na krovu automobila mora se pritisnuti za uključivanje – onog trenutka kada se svjetla uključe – svjetla počnu naizmjence treperiti i zvuk sirene će se oglasiti. Ambulanta se postavlja na rotirajući gumeni kotač,

Ova igračka verzija ambulante izgleda kao prava verzija vozila. Dizajn je uzeo u obzir sve relevantne elemente ambulante i kvalitetu konstrukcije i sigurne zaključke. Igračka je napravljena za djecu stariju od 3 godine. Ambulantu napajaju 3 baterije od 1,5 V AG 3/LR41 isporučene u kompletu. Hitna pomoć certificirana je kao CE i u skladu s normom EN 71. Bijela ambulanta pakirana je u estetski plavu plavu kutiju s prozirnim prozorom. Igrački nije potrebno posebno održavanje. Kako bi proizvodi bili sanirani i sigurni za upotrebu, preporuča se oprati automobil čistom, blago vlažnom krpom.

Veličina vozila hitne pomoći: 17 cm x 5,5 cm x 8 cm.