VESPA ELETTRICA! MOGUČNOST SUBVENCIJE OD 7500KN, 2018 god.

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3012-700

Oglas je aktivan od 20.06.2020.
Oglas pregledan: 1302 puta
Šifra oglasa: 4151822

cijena: 49.544 kn
približno: € 6.576
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Podaci o vozilu
Marka: Vespa
Model: ELETTRICA
Snaga motora: 3 kW
Radni obujam: 49 cm3
Godina proizvodnje: 2018
Dodatni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Mogućnost plaćanja:
gotovina
kredit
Opširnije:
Vespa Elettrica samo je prvi korak Piaggio Grupe u smjeru novih rješenja povezivanja vozila i vozača. Vespa Elettrica bit će spremna za opremanje rješenjima koje se trenutno razvijaju u Piaggio Fast Forward u Bostonu za robota Gita (koji kreće u proizvodnju početkom 2019. godine), poput sustava umjetne inteligencije, koji odgovara i prilagođava se ljudskim uputama. Bit će svjesna ljudi i drugih vozila u blizini, proširit će mogućnosti vozača u naslućivanju potencijalne opasnosti ili mogućnosti, pružati podatke o prometu u realnom vremenu koji će doprinositi unaprjeđivanju prometne infrastrukture u gradovima. Prije svega, nove generacije vozila će dobro poznavati vozače koji njima upravljaju. Prepoznavat će ih bez ključa, znat će njihove izbore postavki vožnje, djelovat će usklađeno s drugim sudionicima u prometu i dopuštati danas jedva zamislivu razinu personalizacije.

Vespa Elettrica lansirana je kao suvremena ikona stila talijanske tehnologije. Usvajanjem električnog pogona, Vespa nije samo novi električni skuter. Ona je umjetničko djelo našeg doba s tehnološkom jezgrom koje nosi u sebi sve Vespa vrijednosti, ugled, društvenu i ekološku svijest, sada još osjetljiviju na kvalitetu života i gradskog okoliša.
Vespa Elettrica bit će puštena u prodaju od kraja listopada, a puna raspoloživost očekuje se u studenom, u isto vrijeme kad se održava i 2018 EICMA sajam u Milanu. U prodaju će prvo biti puštena u Europi, a zatim u SAD-u i Aziji početkom 2019. godine.CIJENA I SNAGA SU OKVIRNI!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh