Ovaj oglas je istekao!

Honda VFR 750 FR ( RC36 - 2 ) motocikl i dijelovi / dodatna oprema

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  092/417-7355

Oglas pregledan: 225 puta
Šifra oglasa: 5789575

Cijena:
1.980 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Podaci o vozilu
Marka: Honda
Model: VFR 750 FR ( RC36 - 2 )
Snaga motora: 75 kW
Radni obujam: 750 cm3
Godina proizvodnje: 1994
Dodatni podaci
Kilometraža: 135000
Motor: četverotaktni
Boja: crna
Novo/Rabljeno: Rabljeno
Garažiran: Da

Opširnije o oglasu

Prodajem Hondu VFR 750 FR ( RC36 - 2 ). 750cc, 4 cilindra, 100+ KS, 6 brzina, max brzina ~243 km/h, 1994. g., 135000 km. Spada u sport-touring kategoriju, ima mnogo elemenata sportskog motora, no u odnosu na čistokrvne sportske motore prilagođeniji je i nezgodnijim uvjetima i rutama koje lakše svladava. Posljednji model VFR-a koji ima karburatore. Ovi modeli Honda VFR-a imaju epitet izuzetne pouzdanosti i neuništivosti, kao i reputaciju jednog od najboljih motora za putovanja ikad napravljenih. Motor je korišten isključivo za putovanja od kojih je većina bila na duže staze (kao što možete primjetiti iz priloženih slika), koje je odradio bez i najmanjeg problema te me nikad nije izdao. Prodajem ga jer sam obišao s njim ama baš sve što me zanimalo obići te ga više jednostavno nemam gdje voziti.
U mom je vlasništvu oko 10 godina te je veoma savjesno održavan. Uz redovite servise te zamjenu svih potrošnih materijala stavio sam mu i originalne Hepco & Becker nosače i za bočne i za centralni kofer, punjač za mobitel i navigaciju s 2 USB ulaza, potpuno vodotporni nosač za mobitel-navigaciju, novi regler, nove četkice u anlaseru, pletene lajtunge za kuplung i kočnice, novi lanac (DID530ZVM-X 112 ČL Gold) i lančanike, novu kuplung pumpu, ručke, a uz to i upravo nanovo tapecirao sjedalo i montirao par potpuno novih prednjih (zvjezdastih) kočionih diskova EBC VR1003BLK, i sve nove kočione pločice EBC STREET SINTERED, a i akumulator je u dobrom stanju. Unatoč tome što većina priloženih slika prikazuje obojan vizir, sada je boja s njega u potpunosti uklonjena. Uz sve ovo što je montirano na motoru uz njega dajem i novi set za reparaciju sva 4 karburatora. Dakle, motor sa opremom koja je montirana na njemu i setom za reparaciju karburatora ide za 1980 eura.
Uz to, imam još mnogo rezervnih dijelova i opreme za ovaj motor koje sam planirao zasebno prodati, u pitanju su: kompletna prednja vilica, sat sa elektronikom, potpuno novi stražnji kočioni disk EBC MD1007C, prednje kočione čeljusti, auspuh, vizir, poklopac suvozačkog sjedala, bravice za kontakt i za rezervoar, prednji lančanik sa različitim brojem zuba (za bolju akceleraciju npr. za vožnju u gradu), poklopac za fusebox, ventilator, kuplung pumpa, ručkice za kuplung,.; ti su dijelovi sveukupno plaćeni oko 800 eura, no kupcu motora mogu ih ponuditi za 350 eura.
Motor se može pogledati na Trešnjevci u Zagrebu.
Za sve dodatne informacije i dogovore nazovite na 0924177355. Molim da se javljaju samo ozbiljni kupci.