Ovaj oglas je istekao!

Prijenosni vanjski pogon CD-DVD snimač USB

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 474 puta
Šifra oglasa: 5083098

Cijena:
23,09 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Mogućnost podrške CD-a i DVD-a putem vanjskog pogona je rješenje koje će podržati korištenje uređaja koji nisu opremljeni ovom vrstom opreme. Može biti i dodatni modul za čitanje i pisanje diskova u slučaju potrebe za brzim, glatkim i ekonomičnim proširenjem stolnog ili prijenosnog računala. Vanjski pogon omogućuje vam čitanje CD-ova i DVD-ova i pisanje CD-ova.

Male dimenzije, kompaktan dizajn i mala težina omogućuju jednostavno postavljanje u ruksak, aktovku pa čak i u nešto veći džep. Tako da se može lako nositi i povezati kada je potrebno. Uređaj radi po principu Plug & Play, tako da je spreman gotovo odmah nakon spajanja. Ovo rješenje radi u većini slučajeva suradnje s najmodernijim operativnim sustavima instaliranim na računalima. U slučaju bilo kakvih komplikacija ili problema s konfiguracijom, set uključuje i CD s upravljačkim programima potrebnim za rad. Samo ga umetnite u pogon povezan s vašim računalom i pokrenite instalacijske datoteke. U setu su i dva kabela: USB 2.0 A/B i USB 2.0 DC. Spajanje prvog potrebno je za ispravno čitanje CD-a i DVD-a, ako USB sučelje u računalu emitira dovoljnu količinu energije potrebne za rad uređaja. U slučaju problema potrebno je dodatno spojiti drugi kabel koji aktivira dodatno napajanje.

U slučaju snimanja podataka na CD, preporučljivo je spojiti oba kabela istovremeno, kako ne bi došlo do privremenog pada napona koji može utjecati na ispravan rad vanjskog snimača. Priloženi CD također sadrži program za snimanje CD-a, koji može biti koristan kada vaše računalo nema ovu vrstu softvera ili ga ne možete preuzeti s interneta.

KOMPAKTAN - tanak dizajn, mala težina i male dimenzije omogućuju jednostavno spremanje i nošenje u ruksaku, torbi pa čak iu džepu, što osigurava univerzalnu i glatku upotrebu.

RAD CD/DVD-a - uređaj čita podatke pohranjene na CD-u i DVD-u, a omogućuje i njihovo pohranjivanje na CD-ove.
SPECIFIKACIJA – dimenzije (duljina / širina / visina) 13,8 / 13,5 / 1,7cm; težina seta 330 g; Podržani su Windows 98, SE, ME, 2000, XP, Vista, Windows 7, 8 i MAC OS 9.X / 10.X / Linux.
PRIJENOSNI - pogon može raditi potpuno samostalno, a za rad su vam potrebni samo kablovi koji su priloženi u kompletu, a pomoću kojih se možete spojiti na računala i druge elektroničke uređaje, uključujući TV prijemnike.
PLUG & PLAY - u najnovijim verzijama operativnih sustava pogon obično ne treba instalirati upravljačke programe za rad; spreman je odmah nakon pokretanja
Brzina čitanja CD-a: 24x
Brzina zapisivanja CD-a: 24x
Brzina čitanja DVD-a: 8x
predmemorija: 2 MB
Napajanje: 5V (USB 2.0)
dimenzije (duljina / širina / visina): 13,8 / 13,5 / 1,7 cm
Duljina USB 2.0 A/B kabela: 50 cm
duljina USB 2.0 kabela za napajanje: 43 cm
Težina seta: 330 g
težina s pakiranjem: 410g
podržani operativni sustavi: Windows 98, SE, ME, 2000, XP, Vista, Windows 7, 8 i MAC OS 9.X / 10.X / Linux
puna kompatibilnost s USB 2.0/1.1/1.0
vanjski disk
USB 2.0 A/B kabel
USB 2.0 kabel za napajanje
CD s upravljačkim programima i softverom za snimanje