Vodonepropusni IP67 GPS tracker lokator za plovilo, top model

robertidlbek (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Požega, Požeško-slavonska

Telefon  092/294-6537

Oglas je aktivan od 10.04.2024.
Oglas pregledan: 140 puta
Šifra oglasa: 5784240

Cijena:
135 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stanje: odlično
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

PRAĆENJE PLOVILA U REALNOM VREMENU, BEZ PRETPLATE. KONFIGURACIJA, GARANCIJA.
Vodonepropusni uređaj EU proizvodnje, novi model je znatno malih dimenzija (okvirno 8*4*1 cm) te ga je zbog snažnog i modernog GPS prijemnika (-165 dBm osjetljivost) moguće staviti bilo gdje u plovilo. Osim GPS frekvencije spaja se istovremeno i na ruski GLONASS sustav te ima podršku za kineski Beoidou te Galileo sustav još veće preciznosti od GPS-a. Svi podržani sustavi praćenja: GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, SBAS, QZSS, DGPS, AGPS.

U kombinaciji sa BeeDigital M2M SIM karticom moguće je i u slučaju ometanja imati informaciju gdje se nalazi brod. Naime, navedena kartica spaja se na teleoperatera koji ima najjači signal, a to je onaj operater koji ima najbliži GSM repetitor (na primjer A1, Tele2 ili T-Mobile). Na temelju informacije o tome koji je repetor u pitanju može se odrediti približna lokacija i bez GPS-a. Navedena M2M kartica omogućava i kretanje u svim državama bez dodatnih troškova.
Više o kartici: https:/www.beedigital.hr/sim-kartica-za-gps-zasto-odabrati-beedigital-m2m-business-sim-karticu-za-gps-tracker-uredaj-koji-prati-plovila-i-vozila/

Više o sustavima GPS nadzora: www.beedigital.hr

Pogodan za vozila s manjim akumulatorom jer ima izuzetno malu potrošnju struje u odnosu na druge (pogotovo kineske) trakere. U modu spavanja troši samo oko 4mA što zasigurno neće predstavljati problem akumulatoru.

Od dodatnih mogućnosti ima:
-senzor pokreta (akcelerometar)
-detekciju promjene napona na ulazu (akumulator, solarni panel, upaljen motor napon sa reglera)
-microSD čitač i karticu od 128 MB (sasvim dovoljnu za praćenje u područjima s lošim signalom)
-dodatnu backup bateriju u sebi (ukoliko netko želi onesposobiti uređaj tj. odspojiti ga sa napajanja tada je čak i moguće da pošalje SMS poruku vlasniku plovila, baterija je dovoljna za oko 5-7 dana rada bez spajanja na akumulator tako da je manji stres na akumulator i sigurnije rješenje protiv krađe)
-prilikom svakog kretanja i paljenja motora možete na svoj mobitel dobiti push obavijest
- digitalni ulaz za senzore
- digitalni izlaz (moguće spajanje relaja za npr.gašenje vozila), zanimljivo za vozila koja se iznajmljuju - možete postaviti da kada vozilo vozi većom brzinom od recimo 40 km/h da se upali crvena LED žaruljica i buzzer/zvučnik)
-za razliku od kineskih uređaja slične cijene ovaj uređaj ima znatno veću kvalitetu informacija dostupnih kroz praćenje tj. bilježi sve podatke i prikazuje ih u sustavu za praćenje (npr. svakih 30 sekundi, kada se dogodi promjena brzine +/- 10 km/h, kod promjene smjera gibanja 15 stupnjeva i slično, nadalje kineski uređaji se uglavnom spajaju samo na GPS mrežu, a ovaj uređaj na 4 mreže uključujući europski Galileo i ruski Glonass)
-može se onemogućiti spajanje na Bosansku, Srpsku i druge skupe mreže pa ukoliko se uređaj kreće tim područjima moguće je izbjeći dodatne troškove na SIM telefonskoj kartici (ovo je potrebno samo ako koristite kartice lokalnih teleoperatera kao što je to BonBon, TMobile, A1. ako koristite BeeDigital M2M SIM karticu tada to nije potrebno jer se kartica bez dodatnih troškova spaja na sve mreže)
-ima mogućnost detekcije jammera (ometača)
-prima napon od 10-30V (dakle i radni strojevi i teška vozila se mogu spojiti, kao i plovila koja imaju veću voltažu zbog solarnih ploča)
-prenaponska zaštita do 70V (kineski uređaji nemaju niti približno snažan napajački sklop)

Uređaj ima 3 digitalna ulaza, 2 digitalna izlaza te 1 analogni ulaz i može se koristiti za detekciju rada kaljužne pumpe, magnetskih vrata, PIR senzora i slično.

Uređaj je moguće dobiti konfiguriran i pripremljen tako da ne morate ništa sami konfigurirati (što je većini ljudi komplicirano). Dakle potrebno ga je samo spojiti na struju vozila (dvije žice) te instalirati na mobitel aplikaciju za praćenje. Za spajanje digitalnih ulaza i izlaza naravno najbolje je kontaktirati električara ako to ne znate napraviti sami.

Zbog vodonepropusne zaštite rješenje je pogodno je za praćenje plovila:
-praćenje kočarica kod ribolova (uređaj je u stanju detektirati i male brzine plovidbe)
-praćenje brzih glisera i brodova koji odlaze u širi morski pojas (uređaj je u mogućnosti pohraniti sve informacije na vlastitu memoriju kada nije u području GSM signala, te sve informacije poslati kada se ponovo vrati u područje signala - na taj način imate informacije o kretanju i bacanju sidra i na lokacijama gdje nema nikakvog GSM signala)
-praćenje jet-ski skutera za vodu, jer uređaj ima dva digitalna izlaza koji se (ako je potrebno) mogu spojiti na kontakt bravicu odnosno sigurnosnu sklopku jet-ski-a. Na taj način možete putem mobilne aplikacije isključiti jet-ski u roku nekoliko sekundu što je zanimljivo vlasnicima jet-ski vozila koji idu u rentu, kao i zaštita skutera od krađe ako nemaju vlastitu kontakt bravicu s ključem

Osim navedenog, uređaj ima mogućnost spajanja na bežične bluetooth senzore pokreta, otvaranja i zatvaranja vrata, magnetne senzore, temperaturne senzore i slično. Na taj način ne morate provlačiti kablove do senzora, a sami senzori imaju bateriju koja radi do 10 godina bez punjenja, nakon čega se senzor mijenja drugim jer je baterija nepromjenjiva. Za detaljnije informacije o senzorima pogledajte moje druge oglase.

Potpuno konfiguriran uređaj sa običnom ili BeeDigital M2M Business SIM telefonskom karticom mogu poslati i poštom.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga