Sygic Truck kamionska offline GPS navigacija

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/917-6194

Oglas je aktivan od 08.09.2021.
Oglas pregledan: 1106 puta
Šifra oglasa: 2310407

cijena: 100 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Kamionska, autobusna, kamper, kombi, auto i pješačka navigacija u jednom.
Apkikacija se nudi i na trg. Play ali košta 1000kn.
Ne troši internet, radi samo putem gps-a!
Karte koje su instalirane:
-hrvatska
-italija
-srbija
-bosna i hercegovina
-slovenija
-mađarska
-austrija
-njemačka
-dobivate 3d prikaz krajolika, 3d otisak zgrada, 3d fotorealistični prikaz znamenitosti, upozorenja na kamere i radare, ali i upozorenja na pružne prijelaze i još puno toga. Čak izgovara i nazive cesta, pa će vam tako primjerice reći: “za 300 metara skrenite desno i nastavite po “de jedan” (d1)
-spomenuli smo da ima i pješačku navigaciju, koju imaju i navigon i copilot, no sygic jedini koristi ugrađeni kompas mobitela ili tableta, pa kako se vi okrećete oko svoje osi, okreće se i on, tj. Okreće se karta na zaslonu vašeg mobitela ili tableta što u kombinaciji s 3d prikazom krajolika i zgrada izgleda nenadmašno, a uz to je vrlo praktično.
- profesionalne vozače među vama također će obradovati da je sada u hrvatskoj ucrtano i puno više nego prije “kamionskih” ograničenja tipa nosivosti cesta ili mostova (ukupna ili osovinska masa), visine mnogih mostova, nadvožnjaka i slično.
Vozači kamiona i autobusa čak će s novim mapama najviše i profitirati, jer je upravo najveće izmjene doživio taj “kamionski” dio, upravo je nevjerojatno kolika je sada toga unešeno u nove mape.

-što reći na kraju?
Otprilike isto što i na kraju testa, a to je da od sygic trucka trenutno nema bolje navigacije.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh