Ovaj oglas je istekao!

12V 1DIN LCD auto radio 4x60W MP3 USB Bluetooth + kamera za vožnju unatrag

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 518 puta
Šifra oglasa: 5007761

Cijena:
132,72 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Visokokvalitetni set koji se sastoji od auto radija BLOW AVH-8984 i kamere za vožnju unatrag BLOW BVS-544. U setu su i potrebni kablovi i daljinski upravljač.
Radio također ima ugrađeni USB i microSD priključak, na koje možemo spojiti namjenske uređaje s kojih možete jednostavno puštati ne samo glazbu, već i fotografije i video. Ugrađen je AUX ulaz pomoćnog uređaja koji omogućuje povezivanje vanjskih multimedijskih izvora kao što su kamera, konzola, prijenosni glazbeni player ili navigacija.
Zahvaljujući ugrađenoj Bluetooth funkciji, možemo se spojiti na bilo koji uređaj koji također ima ovu funkciju - omogućuje reprodukciju glazbe u različitim formatima. Kada ste povezani s mobilnim telefonom, možete upućivati ​​i primati pozive bez upotrebe ruku putem sustava zvučnika.
Parkiranje unatrag često je izazov, posebno u teškim uvjetima izvan ceste, u slučaju vrlo ograničene vidljivosti ili vrlo malog prostora na određenom parkirnom mjestu. S kombijima je ovaj zadatak još teži. Kamera će svakom vozaču omogućiti gotovo potpuni pregled prostora iza vozila.
– Napajanje: 12V (10,8 – 15,1) DC
– Impedancija: 4 Ohma
– Maksimalna snaga: 60 W x 4
– Frekvencijski raspon: 87,5 MHz – 108 MHz
– Frekvencija: 100HZ – 10KHZ +/- 6dB
– Izobličenje: