Ovaj oglas je istekao!

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Protein,908g, 285,00 kn

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502

Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 1631668

Cijena:
38 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey Protein,

908 g

Redovna cijena: 315,00 kn

AKCIJSKA CIJENA: 285,00 kn

Okusi: banana cream,vanilija, čokolada







Vodeći whey protein na tržištu/ whey protein izolat najčišći je oblik whey proteina koji postoji. Hydrowhey- strateški hidrolizirani whey peptidi jedni su od najbrže djelujućih, a i jedni od najskupljih. Zato su smješteni među prvim sastojcima koje možete naći na Gold standard deklaraciji. Koristeći whey protein izolat i Hydrowhey kao glavne sastojke, uspješno su spojili 24g najbržih proteina za mišićnu izgradnju u svakom serviranju- sa puno manje masti, kolesterola, laktoze i ostalih stvari koje vam ne trebaju. Nema sumnje da je ovo standard po kojem se mjere svi ostali proteini.



Bilo da ste na kalorijski restriktivnoj dijeti gdje vam je cilj sagoriti masti,a očuvati mišiće. Gold Whey Standard je vrhunski odabir zbog svoje visoke biološke iskoristivosti i malo kalorija.

Ako ste željni velike mišične mase, Gold Whey Protein je najbolji izbor sadrži sve bitne sastojke za rast mišića, od najkvalitetnijih izvora i sadrži više aminokiselina od bilo kojeg konkurentskog proizvoda. Zato je Gold Whey Standard iako naizgled skup protein jedan od najisplativijih kada se u obzir uzme aminokiselinski profil i biološka iskoristivost.

Sastav:

1 obrok (29.4 g - 1 mjerica)

ukupno masti: 1g

kolesterol: 30 mg

ugljikohidrati: 2 g

proteini: 24 g

kalcij: 160 mg

natrij: 50 mg

kalij: 160 mg

Aminogen(laktaza): 25 mg

-------------------------------------------------------------------------------------

Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Za pakete do 1kg težine cijena dostave iznosi pouzećem iznosi 32.5 kn, a bez pouzeća (prethodnom uplatom na račun) iznosi 26,5 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).

Kontakt tel: 095 111 111 5