Ovaj oglas je istekao!

E-light metoda trajnog uklanjanja dlačica

Tajna ljepote (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  01/8897-447

Oglas pregledan: 192 puta
Šifra oglasa: 892523

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Zaboravite na neugodno i bolno uklanjanje dlačica! Možda ste isprobali svakojake metode kako bi se riješili dlačica, ali niste zadovoljni postignutim rezultatima. Veliki troškovi, urastanje dlačica ili pak upala korijena dlake problemi su koji muče mnoge žene i stoje na putu prekrasnoj glatkoj koži. Jedino rješenje koje će riješiti sve ove probleme je trajna depilacija.

Zato Vam u našem kozmetičkom salonu nudimo novi potpuno neinvazivni tretman koji će zasigurno donijeti zadovoljavajuće rezultate. Radi se o novoj tehnologiji uklanjanja dlačica E-light aparatom. Iako su poznate i ostale metode uklanjanja dlačica problem je što svi aparati ne mogu ukloniti svijetle i sijede dlačice koje su manje pigmentirane, tj. uređaji ih ne mogu prepoznati. No ova nova E-light metoda djeluje na sve boje dlačica: smeđe, crne, crvene pa čak i one koje su vrlo svijetle ili u potpunosti bez pigmenta. Posebnost metode je u tome što kombinira IPL (intense puls light) i RF (radiofrekvenciju). Prvo se radi na zagrijavanju područja koje će biti podvrgnuti tretmanu kako bi se omogućio put radio frekvenciji koja će intenzivnom termalnom reakcijom uništiti sam korijen i na taj način spriječiti daljnje formiranje i izbijanje dlačice.
Pri tome epidermis tj. površinski sloj kože ostaje u potpunosti netaknut. Dakle ako niste sigurni kako se riješiti neizbježnih problema koje prate san o lijepoj koži bez dlačica nekoliko tretmana E light depilacijom bi moglo biti upravo ono što Vam je potrebno i k tome rješenje je trajno.

NAŠA PREPORUKA: 5 – 7 tretmana, svaka 3 -4 tjedna. Trajanje tretmana ovisi o području tretiranja, ukoliko se tretira manje područje npr. nadusnice tretman może potrajati samo nekoliko minuta, a u slučaju većeg područja poput nogu za tretman je potrebno i do sat vremena. Dan prije tretmana dlačice treba izbrijati britvicom, kožu nije poželjno tretirati kremama, losionima niti proizvodima za samotamnjenje. Kao nuspojava moguće je blago crvenilo kože koje će potpuno nestati u roku od 12 sati. Dlačice će ispasti u roku od tjedan dana. Nakon tretmana kožu ne izlagati suncu i izbjegavati solarije. E-light aparat koji koristimo u salonu osim trajnog uklanjanja dlačica nudi i brojne druge mogućnosti:
Uklanja pigmentaciju, pjege i staračke pjege
Pomlađuje lice: pospješuje stvaranje kolagena i vraća koži zdrav izgled. Koža je zategnutija, a lice podignuto.
Reducira i zaglađuje bore
Pojačava sjaj kože
Vaskularna terapija: uklanja vene, liječi crvenilo lica i ožiljke
Tretira akne/oštećenja od sunca

NAŠA PREPORUKA: svi ostali tretmani osim trajnog uklanjanja dlačica se izvode jednom tjedno

[email protected]