Ovaj oglas je istekao!

Swanson UltraFiberAid Larch Tree Arabinogalactan 250 g AKCIJA!

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502, +13095502

Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 1613295

Cijena:
26,54 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Swanson UltraFiberAid Larch Tree Arabinogalactan (AG), prah



Pakiranje: 250g



Cijena: 269,00 kn -25,65% popusta= 200,00 kn



Arabinogalaktan pripada skupini nenutrijenata, tj. prehrambenim vlaknima. Prehrambena vlakna su tvari iz hrane, prvenstveno biljnog podrijetla koje karakterizira to da prolaskom kroz gornji dio gastrointestinalnog trakta ostaju neprobavljeni i kao takvi dolaze do donjeg dijela probavnog trakta. Prehrambena vlakna čiste probavni sustav i poboljšavaju njegov rad. Crijevne bakterije koji su autohtono prisutne u crijevima ih probavljaju i metaboliziraju do vrlo korsnih tvari koje smanjuju rizik nastanka raka debelog crijeva, čiste crijeva od kancerogenih i toksičnih tvari i na taj način čuvaju osjetljivu sluznicu probavnog sustava. Oni imju i prebiotički učinak što znači da hrane i potiču kolonizaciju dobrih bakterija u crijevima. Prehrambena vlakna također daju i osjećaj sitosti, usporavaju probavu i ubrzavaju izlučivanje kolesterola te tako djeluju na cijeli organizam i preveniraju nastanak krvožilnih bolesti, raka, dijabetesa. Prehrambena vlakna se dijele na topljiva i netopljiva. Prehrana sa dovoljno vlakana učinkovito riješava simptome probavnih bolesti i tegoba. Arabinogalaktan pripada topljivim vlaknima. Ta vrsta dokazano snižava kolesterol i trigliceride u krvi te stabilizira razinu glukoze u krvi. Osim navedenog prehrambena vlakna mogu djelovati i kao imunostimulatori. Arabinogalaktan jača imunološki sustav \"boreći\" se sa lošim bakterijama i potičuči rast dobrih bakterija, a pokazao se djelotvornim i kod ublažavanja simptoma alergija.



Swanson Larch Tree Arabinogalactan (AG) je dodatak prehrani u obliku praha koji se dobiva iz biljke ariša (Larix decidua) i 100% je prirodni proizvod bez dodatak dodataka kemikalija i aditiva. Prebiotičkog je učinka i pozitivno djeluje na probavu. Preporuča ga se uzimati sa dosta tekućine jer veže vodu na sebe.



Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Za pakete do 1kg težine cijena dostave iznosi 29,00 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).

Kontakt tel: 095 111 111 5