Ovaj oglas je istekao!

Swanson Ultra CoQ10 100, 50 cps,

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502

Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 1613299

Cijena:
21,24 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Swanson Ultra CoQ10 100, 50 kapsula



cijena: 169,00 kn



CoQ-10 (koenzim Q10) je esencijalna tvar topiva u mastima i nalazi se u mitohondrijima koji su stanični energetski pogon našeg organizma. Koenzim Q10 je ključan za proizvodnju energije, jaki je antioksidans i pomaže u neutraliziranju slobodnih radikala. Q10 se često primjenjuje u terapiji sindroma kroničnog umora i kod kroničnog popuštanja srca.

Suplementiranje koenzima Q10 pomaže poboljšati parametre srčanog rada, povećava fizičku sposobnost te općenito poboljšava kvalitetu života. Swanson Koenzim Q10 (cijena:199.00 kn) cijenjen je među sportašima budući da je dobar energetski izvor, ali i osobama koje se ne bave aktivno sportom već pate od teškoća u radu srca, krvožilnog sustava ili pluća. Loša prehrana, infekcije, stres, neki ljekovi i bolesti stvaraju potrebu za suplementiranjem koenzima Q10, budući da se njegova koncentracija s godinama i stresnim načinom života opada.



Swanson Health Products osnovao je 1969. godine Leland Swanson. Nakon što je obolio od artritisa, a liječnici mu nisu mnogo pomogli, Leland se okrenuo proučavanju zdravlja i dodataka prehrani. Osnivanjem Swanson Health Products, Leland je postavio temeljno pravilo tvrtke, a to je osiguravanje zadovoljstva klijenata pristupačnim cijenama i vrhunskom kvalitetom te se tog pravila tvrtka drži i danas. Svaki Swanson proizvod prolazi kontrolu kvalitete te se posebno označava. Od 2001. godine Swanson Health Products također djeluje u skladu s Good Manufacturing Practice (GMP) i time garantira najbolje kontrole i najvišu kvalitetu sirovine i gotovih proizvoda. Swanson Health Products proglašen je najboljom internet trgovinom u SAD-u temeljem istraživanja nezavisnog laboratorija za testiranje suplemenata Consumer Lab.



Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Cijena dostave pouzećem iznosi 25,00 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).

Kontakt tel: 095 111 111 5