Ovaj oglas je istekao!

Myprotein MyThermo 180 kapsula - 250kn

Lokacija  Zagrebačka

Telefon  091/602-5952

Oglas pregledan: 116 puta
Šifra oglasa: 1211026

Cijena:
33,18 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta dodatka: Fat burners

Opširnije o oglasu

MYTHERMO™ je revolucionaran fat loss suplement koji je dizajniran kako bi vam pomogao pri vašem programu mršavljenja. Kombinacijom moćnih sastojaka, ovaj je proizvod neophodan svakome tko je uporan u svojem programu prehrane i treninga.
Kola Nut, voće Kola drveća koje raste u tropskim prašumama Afrike, je sastojak koji izdvaja ovaj proizvod od ostalih. Prirodni ekstrakt Kola Nuta može pomoći pri mršavljenju i regulaciji tjelesne težine – to ga čini idealnim sastojkom koji će pomoći pri vašem cilju mršavljenja. Kolin je još jedan ključni sastojak jer pridonosi normalnom radu metabolizma lipida, što znači da čini ključnu ulogu pretvorbe masnog tkiva u energiju.
MYTHERMO™ je također dizajniran kako bi vam pomogao pri treningu i povećao energiju uz pomoć prirodnih izvora kofeina i B vitamina. Kola Nut i Guarana prirodno donose 100mg kofeina po serviranju, stimulansa koji pomaže pri koncentraciji i fokusu. Dodali smo i 125mg TeaCrine® po serviranju, spoja koji ima sličnu molekularnu strukturu kao kofein, kao dodatan izvor energije. Vitamin B6 i B12 pridonose energiji i smanjenju umora i iscrpljenosti.
Dodali smo i Bladderwrack, morsku algu Sjevernog mora. Ona je izvrstan izvor joda. Jod pridonosi kognitivnoj funkciji i normalnoj proizvodnji hormona štitnjače i radu štitnjače. Za kraj ove formule, dodali smo prirodne ekstrakte Grožđa i Bijelog Graha.
LOKACIJA : Zagreb- Ivanić Grad
ŠALJEMO TISKOM!