Ovaj oglas je istekao!

Swanson Superior Herbs Green Tea st. Extract 500 mg,60 cps ,

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502

Oglas pregledan: 45 puta
Šifra oglasa: 1613285

Cijena:
11,95 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Swanson Superior Herbs Green Tea Extract 500 mg, 60 cps standardiziran na 60% polifenola



redovna cijena: 90.00 kn





ekstrakt zelenog čaja jakih antioksidacijskih svojstava

kofein za diuretički učinak



Čaj (Camellia sinensis) je najvažnija je poljoprivredna kultura Indije i Kine, a bere se tokom cijele godine i to samo lisni pupovi zajedno s najbliža dva mlada lista. Zeleni i crni čaj su zapravo ista biljka, no razlika je u sušenju. Zeleni čaj se blago pari, a crni čaj se fermentira. Aktivni sastojci zelenog čaja imaju snažnije djelovanje od crnoga. U tradicionalnoj kineskoj medicini zeleni čaj se već koristi tisućama godina i preporuča se za mnoge tegobe kao što su glavobolja, depresivna stanja i premorenost. U Swanson Superior Herbs Green Tea Extract (cijena 119.00 kn) se nalaze polifenoli, katehini koji djeluju kao antioksidansi pa zaustavljaju peroksidno djelovanje slobodnih radikala. Antioksidansi iz čaja sprječavaju stvaranje kancerogene tvari nitrozamina iz hrane u kojoj ima nitrata te tako preveniraju nastajanje karcinoma. Zahvaljujući kofeinu, čaj također ima i diuretički učinak te djeluje protiv iscrpljenosti. Zbog takvih učinaka, zeleni čaj je cijenjen i kao pomoć pri gubitku tjelesne težine.



---------------------



Swanson Health Products osnovao je 1969. godine Leland Swanson. Nakon što je obolio od artritisa, a liječnici mu nisu mnogo pomogli, Leland se okrenuo proučavanju zdravlja i dodataka prehrani. Osnivanjem Swanson Health Products, Leland je postavio temeljno pravilo tvrtke, a to je osiguravanje zadovoljstva klijenata pristupačnim cijenama i vrhunskom kvalitetom te se tog pravila tvrtka drži i danas. Svaki Swanson proizvod prolazi kontrolu kvalitete te se posebno označava. Od 2001. godine Swanson Health Products također djeluje u skladu s Good Manufacturing Practice (GMP) i time garantira najbolje kontrole i najvišu kvalitetu sirovine i gotovih proizvoda. Swanson Health Products proglašen je najboljom internet trgovinom u SAD-u temeljem istraživanja nezavisnog laboratorija za testiranje suplemenata Consumer Lab.

-----------------------------------------------------------------

Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Za pakete do 1kg težine cijena dostave iznosi pouzećem iznosi 32.5 kn, a bez pouzeća (prethodnom uplatom na račun) iznosi 26,5 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).

Kontakt tel: 095 111 111 5