Bio-ginseng-u-prahu-125g

IMUNO PROTECT d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/301-0101, 091/301-0101


cijena: 268 kn

Opširnije o oglasu

Odličan za naše zdravlje - produžuje životni vijek, povećava izdržljivost, protiv umora, protiv stresa.

100 % ekološka proizvodnja
Pomaže kod šećerne bolesti tipa 2
Za nadziranje tjelesne težine
Stimulans za fizičko/mentalno zdravlje
Izdržljivost kod muškaraca
Menstrualne tegobe
Vegansko
Sirovo
Organski proizvodi su certificirani od strane akreditiranog instituta Kon-Cert. Broj certifikata: 40013662

Ginseng je sporo rastuća trajnica s mesnatim korijenjem. Nalazi se u sjevernoj Kini, Koreji i istočnom Sibiru, obično u hladnijem podneblju. U Aziji se korijen Ginsenga često upotrebljava kao dodatak prehrani. Tamo je dobro poznato da je Ginseng dobar za zdravlje jer produžava životni vijek, smanjuje umor i stres, poboljšava izdržljivost itd.


Zdravstveni učinci:

Premda postoji uvjerenje, da je snažan prirodni afrodizijak i tonik, u nastavku su navedeni neki od najboljih zdravstvenih učinaka:


Pomaže kod šećerne bolesti tipa 2

Studije o američkom Ginsengu su pokazale, da konzumiranje ove super namirnice može poboljšati kontrolu šećera u krvi sa snižavanjem šećera natašte i poslije obroka.


Za kontrolu tjelesne težine

Ekstrakt iz Ginsenga bobica je navodno učinkovit protiv pretilosti i koristan u kontroli tjelesne težine. Čaj iz Ginsenga smanjuje apetit.


Stimulans za fizičko/mentalno zdravlje

Ginseng bi trebao biti dobar tonik, koristan za vlastitu izdržljivost i povećanje razine energije. Sportašima pomaže da kisik upotrebljavaju učinkovitije, prema uvjerenjima regulira metabolizam, što može povećati razinu energije. Konzumiranje Ginsenga može pomoći sportašima da smane vrijeme oporavka i stres. Osim toga, Ginseng čaj može djelovati kao stimulans za moždane stanice te pomoći poboljšati koncentraciju i sposobnost razmišljanja.


izdržljivost kod muškaraca

Konzumiranje Ginseng čaja može pomoći muškarcima da smanje simptome povezane s disfunkcijom. Korejski crveni Ginseg već se dugo upotrebljava za stimuliranje funkcije muškaraca. Međutim, prije konzumacije se posavjetujte sa svojim liječnikom; Ginseng može utjecati na djelovanje ostalih lijekova ili uzrokovati alergijske reakcije.


Menstrualne tegobe

Mladim ženama, koje pate od menstrualnih grčeva i bolova, preporuča se konzumiranje čaja od američkog Ginsenga. Smanjuje bolove u želucu, povezane s menstruacijom.

www.imuno-protect.eu

Ispis

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga

Slični oglasi

Povratak na vrh