Ovaj oglas je istekao!

NOVI VINODOLSKI, kuća od 280 m2

SMART IMMOBILIE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novi Vinodolski, Primorsko-goranska

Telefon  099/320-0009

Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 835001

Cijena:
775.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 280,00 m²

Opširnije o oglasu

NOVI VINODOLSKI, kuća površine 280 m2 koja se nalazi svega 150 metara od mora. Kuća se nalazi blizu centra Novog Vinodolskog, a ipak na mirnom mjestu izvan prometne gužve i buke.
Kuća se proteže na dvije etaže, a sastoji se od kuhinje, 2 kupaonice, blagovaonice i sobe u prizemlju te 2 sobe, velikog dnevnog boravka i terase od 38 m2 na 1. katu.
Kuća ima okućnicu, terasu pod voltom, veliki roštilj, kovanu ogradu, uređen vrt i betonski krov s mediteranom te garažu i 2 parkirna mjesta.

Svojim izgledom i materijalima kojima je zidana, uklopljena je skladno u prirodni mediteranski ambijent. Njen položaj, raspored terasa i organizacija unutarnjeg prostora osiguravaju ugodnu temperaturu i dobru prirodnu svjetlost tijekom cijele godine. Zidana je prirodnim materijalima, uglavno visokokvalitetnim kamenom, vrhunske obrade. Korišteno je kvalitetno drvo, redovno i odlično održavano. U smislu kvalitete i estetike, materijali zadovoljavaju najviše standarde. Kuća je klasičnih, otmjenih linija i nenametljive, mirne elegancije, što se posebno dobro uočava u kombinaciji ravnih poteza u gradnji i blagih nenametljivih lukova koji posebno doljnjoj terasi omogućavaju ugodan hlad ljeti, dobro strujanje zraka i zaklonjenost od pogleda.. Građena je funkcionalno, s mnogo ukusa, te osvaja promatrače skladnošću i svojom ljepotom u oblicima i materijalima. Diskretno je zaklonjena bujnim prirodnim i gajenim zelenilom, a poseban šarm, eleganciju i ljepotu daje 40-godišnji jasmin koji svojim granama elegantno obavija cijelo pročelje kuće. S prirodnog uzvišenja kuća ima nesmetan pogled na more, obalu Primorja prema Senju i otok Krk.
Osim kao mjesto za povremeni odmor, kuća u potpunosti može zadovoljiti i kriterije zahtjevnih klijenata koji žele i traže sebi stalan, kvalitetan i udoban obiteljski dom.

Za sve ostale informacije nazovite 099/320-0008

ID KOD AGENCIJE: 6665

Marin Baričević
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385(0)99/320-0009
Tel: 0800 9451
E-mail: [email protected]
www.smart-invest.hr