Ovaj oglas je istekao!

Kuća: Crikvenica, 283.00 m2

Premium S.M. d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  051/858-364, 091/547-4709

Oglas pregledan: 4 puta
Šifra oglasa: 824239

Cijena:
700.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 283,00 m²
Godina izgradnje: 2016
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 750,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3

Opširnije o oglasu

Luksuzna vila površine 283 m2 s bazenom i prostranom okućnicom. Vila se sastoji od suterena prizemlja i kata sa ukupno dvije stambene jedinice. Suteren se sastoji od komfornog stana sa jednom spavaćom sobom, kuhinjom s blagovaonom, dnevnim boravkom, ostavom, spremištem i terasom površine 47 m2. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonom, spavaće sobe s kupaonicom, spremišta i terase s bazenom s koje se pruža panoramski pogled na more. Kat se sastoji od tri spavaće sobe od kojih dvije imaju izlaz na balkon, dvije kupaonice, hodnika i ulaznog hola. Sve prostorije u kući su  hlađene i grijane po principu inverterske dizalice topline zrak / voda Valliant. Sistema grijanja funkcionira preko kućne stanice u krugove podnog grijanja  i prijenosa topline putem ugradbenih ultra slim ventilokonvektora koji su raspoređeni po svim spavaćim sobama , kuhinji , dnevnoj sobi, a  u centralnom dijelu se nalaze u stropu dva konvektora koja pokrivaju otvoreni prostor u sredini  ispred staklene fasade.
U svim kupaonicama podovi I zidovi , hodnicima , kuhinji , dnevnom boravku I spavaćoj sobi u prizemlju postavljena je granitna keramička pločica 10 mm La Roche  by Rex Ceramiche Artistiche by Florim.
Staklo za ograde prozirno, zelenkasti ton: float 8 mm kaljeno + PVB + float 8 mm kaljeno, a bazen ima površinu od 24 m2. Ugrađen je video nadzor i protuprovalni sistem, kao i TV satelitski sistem u svakoj spavaćoj sobi, kuhinji i dnevnom boravku.
Vila ima prekrasan pogled na more. Udaljenost od mora: 4000 m.