Oglasnik
tradicija kvaliteta postojanost uspješnost raznovrsnost mogućnosti duga tradicija
Naša maskota je papiga, jedna od najinteligentnijih ptica na svijetu

30 godina smo s Vama

Jedini smo nacionalni oglasnik s punih 30 godina iskustva. Oglasnik karakteriziraju postojanost, tradicija, a iznad svega kvaliteta, s ciljem što boljeg i uspješnijeg zadovoljenja potreba korisnika, bile one vezane uz trgovinu ili promociju.

Oglasnik je osnovan 1989. godine u Zagrebu, kao prva privatna novina, ne samo na našim prostorima, nego i na prostoru cijele Istočne Europe. Oglasnik je osnovan 1989. godine u Zagrebu, kao prva privatna novina, ne samo na našim prostorima, nego i na prostoru cijele Istočne Europe.
Iznimno smo ponosni što nas je Superbrands u 2018. godini prepoznao kao neprikosnovenog lidera na tržištu oglašavanja. Oglasnik je, također, i pionir u SMS oglašavanju, s čime smo započeli već 1998. godine. Danas je Oglasnik grupacija u 100 postotnom domaćem vlasništvu.

Tiskano i web izdanje te mobilna aplikacija

Oglasnik d.o.o. osnovan je 1989. godine u Zagrebu. Iste godine pojavio se i prvi broj tiskanog izdanja Oglasnika koji je u to vrijeme bio prva privatna novina na području cijele istočne Europe.

Kako bi odgovorio potrebama tržišta, Oglasnik je prije 20 godina lansirao svoju web platformu. Naše web sjedište trenutno ima oko 1.000.000 posjeta mjesečno te više od 1.000.000 aktivnih oglasa.

Sva Oglasnikova izdanja, bila onda tiskana ili online, neprestano se razvijaju. A sada smo na tržište izbacili i mobilnu aplikaciju koja će dodatno olakšati kupovinu i prodaju novih te rabljenih stvari u pokretu.

preuzmi za iPhone preuzmi za Android
Danas Oglasnik izlazi dva puta tjedno (utorkom i petkom).
Oglasnik aplikacija Vam olakšava kupovinu i prodaju rabljenih i novih stvari. Ovo je jedinstveno mjesto za trgovanje, kreirano u svrhu nadopune naše web stranice koje ima oko 1.000.000 posjeta mjesečno
Najbolja kombinacija tiskanog i web izdanja te mobilne aplikacije Oglasnik grupaciju čine i internetske stranice posao.hr, Auti.hr i Edukacija.hr koje svakodnevno spajaju korisnike prema njihovim interesima. Naš najveći kapital i kompetitivna prednost su stručni, motivirani i talentirani zaposlenici. Uz ostvarenje zadanih ciljeva, veliku pažnju posvećujemo profesionalnosti, predanosti poslu, pozitivnom stavu i najvažnije - timskom radu.
kupujte
Kupujte stvari

Kupujte nove i rabljene predmete ili pronađite usluge koje trebate. Ako ste lovac na povoljno, Oglasnik je pravi izbor za Vas.

zarađujte
Zarađujte prodajom

Prodajte jednostavno. Oglasnik je odlična platforma za zaradu, jer možete prodavati stvari koje Vam više nisu potrebne.

predajte oglas
Predajte oglas za tisak

Uz web stranicu i mobilnu aplikaciju, oglas možete predati i za tiskano izdanje i time pristupiti većem broju potencijalnih kupaca.

dodajte neograničen broj oglasa
Dodajte neograničen broj oglasa

Stavite neograničen broj svojih proizvoda i usluga na prodaju i time kreirajte svoju 'malu' trgovinu na Oglasniku.

Sortirajte oglase
Sortirajte oglase

Kako bi pronašli baš ono što tražite napravili smo kvalitetne filtere koji će Vam znatno ubrzati pretragu proizvoda te usluga.

Dopisujte se
Dopisujte se

Privatno komunicirajte s prodavačima i kupcima, pregovarajte o cijenama proizvoda i usluga te uvjetima kupnje ili prodaje.

💙 Širimo ljubav 💙

U cilju širenja ljubavi i pozitive među ljudima Oglasnikov papagaj obišao je nekoliko gradova u Hrvatskoj i dijelio besplatne zagrljaje. Prvi grad na repertoaru bio je Zagreb, a zatim su uslijedili Varaždin, Osijek te Samobor. Papagajevo putovanje tu neće stati, to je tek početak...

S našim zaposlenicima možemo savladati sve izazove izazov motivacija predanost sigurnost
Papiga je izmamila osmijehe na zagrebačkom trgu
Žurno smo potrpali stvari u auto i odjurili put Slavonije. U razgovorima, šalama i pošalicama vrijeme je proletjelo, tako da smo brzo ugledali Osijek okupan suncem.
Bez imalo očekivanja obukli smo kolegu u plavu papigu, maskotu Oglasnika, i zaputili se na tramvajsku stanicu s pločom u rukama koja kaže: free hugs iliti besplatni zagrljaji.
Čim smo napustili zgradu Zagrepčanke, gdje Oglasnik i posluje, osjetili smo pozitivne vibre, ljudi su dovikivali i tražili da se fotkaju s našom maskotom. Nismo mogli proći nezapaženo.
Misija je uspjela. Srce je veliko kao kuća. Bio je ovo uspješan dan, pomislio je cijeli tim. Zadovoljno smo se vratili u ured, kako bismo sakupili materijale u vidu fotkica i videa na 'hrpu' i kako bismo uveseljavali naše pratitelje na društvenim mrežama još danima nakon ovog događaja....jer u jednu objavu ta količina vedrine i pozitive nije mogla stati.
Oglasnik je višegodišnji izbor Superbrandsa, što je još jedna potvrda kvalitete i tradicije
Magazin Nekretnine jedinstven je na tržištu po ponudi fotooglasa Naša maskota je papiga, jedna od najinteligentnijih ptica na svijetu Oglasnik - Već 30 godina s Vama

Naša grupacija

Oglasnik grupacija sastoji se od različitih tiskanih izdanja i internetskih stranica te se neprestano razvija već 30 godina.

Uz tiskana izdanja, među kojima su novine 'Oglasnik', specijalizirani magazini 'Auti.hr Oglasnik' i 'Oglasnik Nekretnine', Oglasnik grupaciju čine i internetske stranice: oglasnik.hr, posao.hr, edukacija.hr i auti.hr.

preuzmi za iPhone preuzmi za Android Naš najveći kapital i kompetitivna prednost su stručni, motivirani i talentirani zaposlenici.
struka kapital prednost oglasi
Pogledajte naše društvene mreže: