Ovaj oglas je istekao!

Vikend parcela 579 m2, 100 m od mora! Duga Uvala - Marčana

Estate Istra (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Pavićini, Marčana, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/221-9218

Oglas pregledan: 1798 puta
Šifra oglasa: 5171763

Cijena:
19.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Poljoprivredno
Površina: 579,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Parcela idealna za mobile home ili kamp kućicu, na svega par minuta hoda od mora, plaža i škrapa te beach bara/restorana! Okružena šumom, sa pristupnim putom!
Nalazi se iznad uvala Vinjole (Mala Vinjola i Šantameža), na otprilike 2 km od Hotela Croatia – Duga Uvala. Do nje vodi makadamski javni put koji je povezan na javnu općinsku cestu sa dvije strane. Okružena je šumom i drugim vikend parcelama, a nalazi se na idealnoj poziciji koja jamči mir i privatnost. Zračnom linijom je 100 metara udaljena od obje uvale, što je svrstava u kategoriju prvog reda do mora. Između nje i uvala nalaze se druge vikend parcele i makadamski javni put.
Teren je pri vrhu parcele nasut sa šljunkom prije dosta godina te je zbog toga gotovo ravan, što omogućuje postavljanje kamp kućice ili mobile home-a. U ostatku parcele nalazi se šuma koja je u blagom nagibu, ali savršeno prohodna i idealna za uređivanje. Parcela je oblika nepravilnog pravokutnika, na način da je gornji rub parcele na kojem je posut šljunak dug otprilike 20 metara, dok je donji dio gdje se nalazi šuma dug otprilike 11 metara. Gornja međa tako iznosi 39 metara, dok je donja duga 34 metra.
Parcela je prije puno godina služila za ljetni odmor obitelji te je, nakon što je više od desetljeća bila neuređivana, sada dobrim dijelom očišćena i spremna za neki novi razvoj. U naravi je to šuma i nema mogućnosti gradnje, a nalazi se na području sa puno vikend parcela i legaliziranih objekata na njima. 70% parcele je šuma od lokalnih vrsta hrasta, smrike I drugog drveća. Očišćena je od niskog raslinja da bi bila prohodna I da zadrži potencijal za daljnje uređivanje.  Na parceli se nalazi stara hladnjača dimenzija otprilike 2 x 3 m, koja je nekad služila kao ljetno prenoćiste a novi vlasnik je može iskoristiti kao neku buduću ostavu. Ima očišćen pristupni put koji je u ovom trenutku pogodan za manji automobil.  
Parcela je označena pomoću geodetske opreme na 6 pozicija duž međa, jasno su vidljivi graničnici te je duž granica očišćena vegetacija da bi bilo prohodno i moguće planirati.
Vlasnik će po prodaji očistiti parcelu o svom trošku od zaostalog granja i isprazniti hladnjaču.
Vlasništvo 1/1, bez tereta.
Pri kupnji parcele kupac ne plaća agencijsku proviziju već samo javnobilježnički trošak postupka.  
UDALJENOSTI:
More / Plaža / Ljetni sadržaji: 100 m
Restoran / Beach bar: 100 m
Trgovina: 2 km (Hotel Croatia, Pavićini)
Javna cesta: 1 km
Ambulanta / Banka / Pošta: 7 km (Marčana, Krnica)
Grad / Aerodrom / Autobusni kolodvor / Supermarket / Bolnica: 25 km (PULA)