Projekt s građevinskom dozvolom,Medulin-Mukalba.EKSKLUZIVNA PRODAJA!

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  095/277-7177

Oglas je aktivan od 09.06.2022.
Oglas pregledan: 3446 puta
Šifra oglasa: 4974316

Cijena:
125.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 327,00 m²
Dozvole: vlasnički list, građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

EKSKLUZIVNA PRODAJA!
Prodajemo projekt s građevinskom dozvolom za modernu dvojnu vilu s bazenom, Medulin - Mukalba!
U novoizgrađenom dijelu Medulina, dio Mukalba, na mirnoj lokaciji, 800 metara od plaže i 1500 metara od centra Medulina, na prodaju je građevinska parcela od 337 m2 sa postojećim projektom i građevinskom dozvolom (u tijeku je ishodovanje) za izgradnju dvojne vile s bazenom. Za projekt je izrađen idejni projekt vile – kuće za odmor i vizualizacija. Stambena površina predviđene vile oznake \"D\" iznosi: 197.36 m2, s prizemljem i dva dodatna kata.
Kroz glavni ulaz u vilu dolazi se u hodnik kroz koji se ide u wc i odvojenu manju prostoriju (tehnička soba), te u veliki dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom (59,64 m2)s izlazom na natkrivenu terasu gdje se ispred nalazi bazen i sunčalište s ležaljkama.Ukupna neto površina prizemlja iznosi 85.92 m2.Ispred vile predviđena su tri parkirna mjesta.
Katovi su povezani unutarnjim stepenicama. Na prvom katu ukupne neto površine 96.27 m2 predviđene su tri spavaće sobe, a svaka s vlastitom kupaonicom i izlazom na lođu / natkrivenu terasu. Na drugom katu ukupne neto površine 15.17 m2 nalazit će se velika natkrivena terasa s koje će se pružat prekrasan pogled na more.
U prodajnu cijenu ulazi idejni projekt, vizualizacija i građevinska dozvola, a budućem kupcu nudimo pomoć oko pronalaženja firme za izgradnju predmetne nekretnine i oko svih drugih poslova vezanih za izgradnju iste.
Lokacija:Najbliže trgovine udaljene su 900 metara od lokacije (Lidl i Plodine), a odmah pored nalazi se škola i vrtić, banka, kafić. Udaljenost do najbliže lokalne plaže Mukalba je 800 metara.Udaljenost do zračne luke Pula iznosi 13 km. Ostali gradovi udaljeni su: Pula 9km, Rovinj 45km, Poreč 65km.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga