Ovaj oglas je istekao!

OPATIJA, MEDVEJA- zemljište 1414m2 s građ. dozvolom i pogled

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medveja, Lovran, Primorsko-goranska

Telefon  091/270-3979, 091/480-8808

Oglas pregledan: 1018 puta
Šifra oglasa: 5075652

Cijena:
440.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: građevinsko
Površina: 1.414,00 m²
Dozvole: građevinska dozvola, vlasnički list

Opširnije o oglasu

OPATIJA, MEDVEJA- građevinsko zemljište 1414m2 s pogledom na more s građ. dozvolom za obiteljsku kuću / villu / apartmane / kuću za iznajmljivanje - odmor s bazenom

Građevinsko zemljište je udaljeno 140 m zračne linije od mora, ima otvoreni panoramski pogled na more i južnu orijentaciju.
Za teren postoji građevna dozvola za objekt od 400m2 (BRP) + bazen od 40m2 - plaćeni svi doprinosi za komunalnije, vodu, struju, tel.
Teren je smješten na brežuljku.
Teren je konfiguracijski u blagom padu.
Teren se nalazi na tihoj i mirnoj poziciji i odmah do asfaltiranog puta.
Sve komunalije do terena.
Čisto i uredno vlasništvo.
Teren je očišćen i spreman za gradnju.

Buduće izgrađena nekretnina na ovoj parceli bi imala pogled na more čak iz suterena, ali s prve etaže pružao bi se panoramski otvoreni pogled na more, cijeli Kvarnerski zaljev i otoke.

Nekretnina s koje ste pješice do mora i plaže zaista za jednu minutu!

Ova nekretnina je udaljena 140m zračne linije od mora, odnosno 250m pješke(cca 1 min).

Dobra prilika za investitore koji se bave izgradnjom apartmana / kuća za iznajmljivanje - odmor s bazenom, ali i za one koji bi htjeli izgraditi obiteljsku kuću u tihom, mirnom okruženju.

NEKRETNINA NA ODLIČNOJ I JEDINSTVENOJ LOKACIJI S VELIKIM POTENCIJALOM!!!

MEDVEJA:
Smještena na smom moru u podnožju zelene planine Učke, Medveja je pravi raj za ljubitelje prirode u neposrednoj blizini Opatije.
Okružena je bujnim zelenilom autohtone mediteranske vegetacije i nudi brojne staze za planinarenje i brdski biciklizam te predstavlja idealnu destinaciju za ljubitelje aktivnog odmora.
Medveja je također odličan izbor za obiteljski odmor: smještena je u neposrednoj blizini duge šljunčane plaže, jedne od najljepših na kvarnerskom području.
Mnogi su mišljenja da je poznata dugačka šljunčana plaža jedan od najljepših prizora na jadranskoj obali; zrači posebnom ljepotom i mjesto je gdje nastaju trajna sjećanja. Plaža u Medveji pogodna je za obitelji i nudi različite zabavne mogućnosti – plivanje, ronjenje, vožnja čamcem i parajedrenje. Na njoj se nalazi i velik broj restorana, barova i kafića. Mjesto je to na kojemu se zaista može dugo uživati.
Dovoljno udaljena od užurbane gradske vreve, Medveja predstavlja pravo rješenje za opuštanje i nudi sve sdržaje za bezbrižan odmor – ugodan smještaj, izvrsne restorane, barove i trgovine. No ako odlučite izaći, ne brinite – na Opatijskoj rivijeri sve je nadohvat ruke.
Na smo nekoliko kilometara udaljenosti nalaze se Mošćenička Draga, Lovran i Opatija.
ŠTO VIDJETI I RADITI U MEDVEJI
Dugačka šljunčana plaža
Vodeni sportovi – ronjenje, vožnja čamcem i parajedrenje
Planina Učka / Park prirode Učka
Planinarenje, brdski biciklizam i drugi sportovi na otvorenom
Kampiranje
Razgledavanje Opatije, Lovrana i Mošćeničke Drage
Uživanje u gastronomskim delicijama
Noćni život u barovima na plaži

OPATIJA:
Opatija, predivan obalni grad smješten na Jadranskom moru poznato je turističko odredište za turiste iz cijelog svijeta. Grad je okružen prekrasnom prirodom, u podnožju planine Učka. Iz nekretnina u Opatiji pruža se neprocjenjivi pogled na more i okolne otoke Krk i Cres. Opatija je okružena šarmantnim malenim gradovima s starim kućama smještenim u uskim uličicama bogate povijesti. Ulice grada Opatije čine nekretnine koje se ističu specifičnom arhitekturom te vilama koje datiraju iz habsburškog perioda. Veliki izbor plaža, kristalno čistog mora i raznovrsne turističke usluge ključni su faktori zbog kojih je Opatija svršena turistička destinacija prepoznata od strane susjednih zemalja kao odličan investicijski izbor. Cijene nekretnina na ovom području rastu, popunjenost iznajmljivanja je izvrsna što je uzrokovalo povrat investicije od 5% do 10% i privlačenje inozemnih ulagača.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 16281

Patrik Hrštić
Agent s licencom
Mob: +385 91 270 3979
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-opatija.com