LIŽNJAN - VALTURA, PROJEKT SAMOSTOJEĆE KUĆE S BAZENOM

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Valtura, Ližnjan, Istarska

Telefon  095/277-7177

Oglas je aktivan od 09.06.2022.
Oglas pregledan: 3873 puta
Šifra oglasa: 4974292

Cijena:
85.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 500,00 m²
Dozvole: vlasnički list, građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

VALTURA, manje naselje u sastavu općine Ližnjan, udaljeno 6 km od Pule, udaljeno od gužve i gradske vreve.Na mirnoj lokaciji s puno zelenila, u dijelu bez puno prometa i buke, prodajemo zemljište s projektom i građevinskom dozvolom (u tijeku je ishodovanje).
Riječ je o samostojećoj vili oznake \"C\" s bazenom, ukupne površine 166,38m2.Idejni projekt se odnosi na vilu koja se sastoji od dvije etaže s pripadajućim dijelom okućnice gdje je predviđen bazen, s prednje strane su predviđena dva parkirna mjesta.U donjoj etaži je predviđen: hodnik+garderoba, kupaonica, blagovaonica s kuhinjom i dnevnim boravkom, spremište i natkrivena terasa, površine 75,60 m2.Unutarnje stepenište vodi na kat gdje je predviđen hodnik, tri spavaće sobe s kupaonicama (jedna ima i garderobu) s izlazom na veliku natkrivenu terasu. Površina ove etaže iznosi 90,78 m2.
Navedena cijena odnosi se na zemljište s idejnim projektom te ishodovanom građevinskom dozvolom.Budućem kupcu stojimo na raspolaganju oko pronalaženja firme za izgradnju nekretnine i ostalih vezanih poslova.
Udaljenost od centra mjesta, restorana i trgovine je 900m.Udaljenost od zračne luke Pula 3,7 km.Udaljenost od mora je 6 km.Udaljenost od Pule je 8 km.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga