Građevinsko zemljište, Brezje, 4408 m2

HRVATSKA BANKA ZA OBNOVU I RAZVITAK (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Brezje, Sveti Juraj Na Bregu, Međimurska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/4591-500

Oglas je aktivan od 23.09.2022.
Oglas pregledan: 668 puta
Šifra oglasa: 5074761

Cijena:
180.000,03 kn
€ 23.890,11

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 4.408,00 m²
Detalji o zemljištu
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Građevinsko i poljoprivredno zemljište koje se nalazi u mjestu Brezje kod Čakovca, u zoni izgrađenog i uređenog dijela građevinskog područja naselja. U naravi se radi o dvije čestice smještene u sporednoj ulici, neposredno jedna uz drugu površina 226 m2 i 4.182 m2, od čega je prema prostorno planskoj namjeni građevinskog cca 1.700 m2, a poljoprivrednog (oznake P2) cca 2.700 m2. Predmetnu nekretninu je moguće spojiti na plinoopskrbni, vodoopskrbni i elektroenergetski sustav jer se komunalna infrastruktura nalazi u neposrednoj blizini u samom naselju.
U neposrednoj blizini se nalaze i sportsko-rekreativni sadržaji, te market.

Cijena nekretnine iznosi 180.000,00 kn, iskazano u € kako je navedeno u oglasu po fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro.

Ponuditelji su slobodni dostaviti HBOR-u svoju ponudu za kupnju/zakup nekretnine. O donesenoj odluci u pogledu prihvaćanja njihove ponude biti će obaviješteni u najkraćem mogućem vremenu.
Ponuda mora sadržavati: visinu ponuđene cijene, način, rokove i osiguranje plaćanja, podatke o ponuditelju i sl.
Prodaja se vrši prema načelu 'viđeno-kupljeno' što isključuje naknadne prigovore kupca.
Ponuditelj čije će ponuda biti prihvaćena dužan je u roku od 15 dana od primitka obavijesti o prihvaćanju ponude sklopiti kupoprodajni ugovor s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak. Porez na promet nekretnina i troškove uknjižbe snosi kupac.
Ponuda se dostavlja poštom ili osobnom dostavom u zatvorenoj omotnici na adresu: Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Direkcija održavanja i stjecanja imovine, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb sa naznakom PONUDA ZA KUPNJU/ZAKUP NEKRETNINE.

HBOR ima pravo temeljem ocjene prihvatljivosti ponude (ponuđena cijena, način plaćanja, jamstvo-osiguranje plaćanja, bonitet ponuditelja) prihvatiti ili odbiti svaku ponudu.

Kontakt email adresa je nekretnine(at)hbor.hr.
Kod poziva na kontakt telefon tražiti spajanje na prodaju nekretnina.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh