Ovaj oglas trenutno nije aktivan!

Građevinska parcela Resnik (1264 m2) - gospodarska i stambena namjena

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Resnik, Peščenica - Žitnjak, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 4193 puta
Šifra oglasa: 4992106

Cijena:
120.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 1.264,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se građevinsko zemljište pravilnog pravokutnog oblika površine 1264 m2 za investiciju u stambene ili gospodarske objekte, u cijelosti ograđena betonskom ogradom i žičanim panelima. Zemljište se nalazi u zagrebačkom kvartu Pešćenica - Žitnjak, u mirnom dijelu i slijepoj ulici, a u blizini Slavonske avenije i neposrednoj blizini ZET stanice autobusa.
 
Parcela se prema UPU-u (urbanistički plan uređenja) Resnik III nalazi 50% u zoni gospodarska i 50% stambene namjene. Najveća visina gradnje u zapadnom dijelu je četiri nadzemne etaže, pri čemu se četvrta etaža oblikuje kao potkrovlje (Po + P + 2 + Pk), najveći koeficijent iskoristivosti je 1.2, najveća izgrađenost građevne čestice je 40-50%. Najveći broj nadzemnih etaža u istočnom dijelu je 5 (Po + P + 4) uz najveći koeficijent iskoristivosti 1.8 i izgrađenost čestice do 50%.
 
Uz parcelu se nalazi asfaltirana cesta s priključcima za struju i vodu.
 
Mikrolokacija zemljišta je izvrsna, samo 500 m od autobusnih linija ZET-a 216 i 276 koje voze do okretišta na Kvatriću i Dumovcu. U neposrednoj blizini nalazi se i gospodarska zona te tvrtka Iveco. Do Lesnine East i Slavonske avenije potrebno je samo 4 min vožnje autom.
 
Moguća je zamjena za građevinsku parcelu u Gorskom Kotaru.
 
Vlasništvo uredno 1/1, bez tereta.
Mogućnost kupnje putem kredita banke.
www.sanpatrik.eu