Ovaj oglas je istekao!

Građevinska parcela (1.449m2) na Medvednici, top lokacija, pogled

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Čučerje, Gornja Dubrava, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 1276 puta
Šifra oglasa: 4661951

Cijena:
49.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 1.449,00 m²
Dozvole: vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se građevinsko zemljište površine 1.449 m2 koje se nalazi na Medvednici, unutar područja kontaktne zone Parka prirode Medvednica istok.
 
Zemljište se nalazi u oazi mira, na strateškoj lokaciji, na 400 metara nadmorske visine. Pogled s parcele je čaroban i pruža se na Medvednicu, sljemenski toranj i okolna brda. Pravokutnog je oblika, cca 70 x 20 metara.
 
Prema Prostornom planu Grada Zagreba (PPGZ) na parceli se može graditi luksuzni stambeni objekt maksimalne bruto površine (BRP) 400 m2. Stambena građevina se može graditi do visine najviše dvije nadzemne etaže, pri čemu se druga etaža oblikuje kao potkrovlje ili uvučeni kat, s mogućnošću gradnje podzemne etaže.
 
Zemljište se nalazi u podsljemenskoj zoni u naselju Čučerje (GČ Gornja Dubrava, Grad Zagreb) i udaljeno je svega deset minuta vožnje od Avenije Dubrave, a do ulazu u parcelu je asfaltirana cesta. Struja je udaljena 100 metara od parcele, pripremljen je Ugovor za priključenje na opksrbnu mrežu od strane HEP-a. Za izgradnju precrpne stanice i vodoopskrbne mreže Vodopskrba i odvodnja (VIO) ima ishodovanu lokacijsku dozvolu.
 
Lokacija je strateška, tako blizu (10 min od tramvaja), a tako daleko od stresa i gradske vreve. Parcela se nalazi u zelenilu, miru i tišini, te vlasniku garantira privatnost, ugodan odmor i potpunu relaksaciju.
 
Parcela je idealna za izgradnju luksuznog EKO samoodrživog objekta (i ranča) za odmor u parku prirode, a u blizini grada. Također može se parcelirati na dvije parcele i izgraditi duplex s dvije stambene jedinice.
 
Vlasništvo 1/1, bez tereta.
Mogućnost kupnje putem kredita banke.
www.sanpatrik.eu