Prilika - Donja Bistra - poljoprivredno zemljište 5420 m2 sa objektima

Lokacija  Donja Bistra, Bistra, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  099/329-1660, 091/536-0865

Oglas je aktivan od 03.04.2024.
Oglas pregledan: 7810 puta
Šifra oglasa: 4810492

Cijena:
53.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Poljoprivredno
Površina: 5.420,00 m²
Dozvole: vlasnički list
Blizina javnog prijevoza: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se poljoprivredno zemljište u blizini Zagreba, potpuno navodnjeno i održavano sa svim pripadajućim objektima. Na dijelu parcele postavljeno je navodnjavanje "kap po kap". Ograđeno je svojom, cijelom duljinom i onemogućen je ulaz bilo kakvih štetočina. Na zemljištu se nalazi 5 kontejnera za raznu uporabu (spremište, odmor, preradu sirovina, rashladna komora, plastenik i drugo) te kemijski wc u vlasništvu. Zemljište ima i vlastiti bunar sa pročistaćem i atestima za pitku vodu. Solarne ploče ugrađene na krovove kontejnera pružaju dovoljnu količinu električne energije za sve potrebe. Zemljište je odvojeno od ceste tako da nema buke niti štetnih utjecaja poput prljavštine i ispušnih plinova vozila. Do zemljišta vodi čvrsti put za osobne automobile i kamione. Zemlja nije tretirana tako da je pogodna za ekološku proizvodnju i preradu povrća i voća, te skladištenje istog u potpuno novu rashladnu komoru kapaciteta cca 20 m3.
Na parceli se nalazi i veliki roštilj smješten ispod nadstrešnice, pogodan za pečenje janjaca i odojaka.
Za pitanja javite se na broj 091 536 08 65 pozivom ili porukom. Molimo samo ozbiljne kupce. Moguće je doći pogledati zemljište, ali se prethodno javite. Cijena nije fiksna te je za istu moguće pregovarati. Svi papiri vezani za zemljište su uredni.
Tlo je pogodno za sve vrste povrća. Moguće je odmah započeti sa sijanjem ili sadnjom.
U blizini je stajalište zet-ovog autobusa. Zemljište je udaljeno cca 25 minuta vožnje od stanice Črnomerec i 5 minuta pješice od centra Donje Bistre.
P. S.
Bez agencije i bez provizije.
cca 9,78 €/m2 (73,69 kn)


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga