Ovaj oglas je istekao!

Brdovec, Prigorje, građevinsko zemljište, 15.550 m2

IMMOWELT NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Prigorje Brdovečko, Brdovec, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  098/227-288

Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 3653718

Cijena:
25 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta zemljišta: Građevinsko
Površina: 15.550,00 m²
Dozvole: vlasnički list
Moguća zamjena: Da

Opširnije o oglasu

U mjestu Marija Gorica, iznad mjesta Laduć, nedaleko Zaprešića, zemljište unutar građevinskog područja, mješovite namjene s oznakom M (neizgrađeno-uređeno) Prema Studiji mogućnosti izgradnje naselja za osobe treće starosne dobi, tvrtka iz Zaprešića imala je namjeru izgraditi naselje za osobe treće starosne dobi po najvišim europskim standardima, sa svim potrebnim pratećim sadržajima i uslugama koje bi tom prostoru davalo karakter izuzetno humanog življenja.
Pored korisnika usluga, u naselju bi mogle stanovati i neke obitelji zaposlenika, a svi prateći sadržaji (zajednički zatvoreni, poluotvoreni i otvoreni prostori za druženje, rekreaciju i razne priredbe, restoran, trgovina banka, poštanski ured i sl.) mogli bi služiti i okolnom stanovništvu.
Gradnja planiranog naselja predviđa se na površini od cca 1,5 ha, odnosno 15.556 m2, smještena je uz Ul. Ivana Obrankovića, južno od centra Općine Marije Gorica, k.o. Laduć, a sastoji se od tri katastarske čestice, u mirnom okruženju, blago uzdignuto čime se pruža lijep pogled na okolicu. Sjeveroistočni rub lokacije obrubljuje šumska vegetacija.Zahvat u prostoru podrazumijeva 12 čestica za stambene objekte i jednu česticu javne namjene, uređenu središnju šetnicu, prometnicu i zaštitne zelene površine, koje će povezivati interna prometnica koja se spaja na postojeću razvrstanu lokalnu asfaltiranu cestu.
Planirano naselje će se priključiti na postojeći javni vodoopskrbni cjevovod koji se nalazi u koridoru lokalne ceste. Plinska mreža ima postojeći plinski distributivni sustav (srednje-tlačni plinovod).U zoni obuhvata nalazi se telekomunikacijska mreža kojom upravlja Hrvatski telekom. Za opskrbu električnom energijom za potrebe objekata kao i za napajanje javne rasvjete biti će potrebno izgraditi trafostanicu, procjenjene snage cca 1000 kVA.
Zemljište koje je predmetom prodaje upisano je u vlasničke knjige na ime privatne osobe, bez tereta. Ako budući kupac - investitor namjerava izgradnju prema ponuđenoj ideji, prodavatelj je spreman 50 % ugovorene kupovnine kompenzirati kupnjom nekretnina u izgrađenim objektima.
Agencijska provizija sukladno Uvjetima i načinu poslovanja Immowelt nekretnine