Ovaj oglas je istekao!

200 LED UV lampa za rast biljaka 20W

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 374 puta
Šifra oglasa: 5079820

Cijena:
28,14 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Vrsta: Ostalo

Opširnije o oglasu

Specijalizirana svjetiljka za potporu rastu i razmnožavanju biljaka. Opremljen s 200 LED žarulja od 20 W, proizvodi 2 vrste svjetlosnih valova (crvene i plave) različitih duljina kako bi podržao dva ključna procesa u uzgoju biljaka: fotosintezu i fotoperiodizam. Rad lampe je koristan za pravilnu ishranu biljaka i kontrolu odgovarajućeg biološkog sata.

Zahvaljujući praktičnoj upotrebi i visokoj učinkovitosti, svjetiljka je korisna kako u malim domaćim farmama tako iu profesionalnijim usjevima. Ovo je izvrstan način njege biljaka kada još nisu potpuno razvijene, u obliku presadnica, te potpore tijekom zimskog razdoblja, kada nema dovoljno sunčeve svjetlosti koju mogu apsorbirati tijekom fotosinteze.

Međutim, treba imati na umu da svaka biljka ima različite zahtjeve. Proces uzgoja je također vrlo važan, stoga prije korištenja lampe pažljivo pročitajte pravila za uzgoj vaše biljke.
Svjetiljka ima dugačak, fleksibilan krak koji se može saviti u gotovo bilo kojem smjeru. Snažan nosač za montažu omogućuje čvrsto pričvršćivanje svjetiljke na ploču stola, prozorsku dasku ili drugu površinu na kojoj se nalaze biljke. Napajanje se vrši preko dugačkog kabela s mrežnim utikačem, a lampa se pali jednom tipkom na kabelu. Žarulja ima male otvore na kućištu, tako da se žarulja ne zagrijava toliko i široko kao snop.

Vrsta žarulje: 200 LED (166 crvenih LED i 34 plave LED)
Potrošnja: 20W
Napajanje: AC 230V / 50Hz
Vrsta navoja: E27
Kut snopa: 120 stupnjeva
Svjetlina: 900 lumena
Valna duljina svjetlosti: crvena svjetlost – 660nm; plava – 450nm
Korištenje svjetlosnih valova: podržavanje fotosinteze i fotoperiodizma
Životni vijek žarulje: do 50 000 sati
Materijal: PVC i metal
Duljina ruke: 30 cm
Duljina kabela za napajanje: cca 170 cm