Ovaj oglas je istekao!

Bicikl za vodu - aquaskiper, vodena ptica, water bird

hrvojevelcic (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/247-369, 098/901-2799

Oglas pregledan: 358 puta
Šifra oglasa: 3482378

Cijena:
132,59 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Ostali vodeni sportovi

Opširnije o oglasu

Jednostavno stanete na bicikl, odgurnete se od obale ili mola, i počnete snažno i uravnoteženo skakati. Od snage skokova vodena ptica počne glisirati po površini vode brzinom čak i do 27 km/sat.
Najveća prednost kod vodene ptice je ta što vam treba kratko vrijeme kako biste uspješno savladali upravljanje.
Vožnjom ptice dobiti ćete jedinstveni osjećaj lebdenja iznad površine vode. Uobičajeno korištenje podrazumijeva mirnu vodu ali kada steknete malo iskustva, glisiranje po valovima visine pola metra izazvat će poseban osjećaj i podići vaš adrenalin na višu razinu.
VODENA PTICA predstavlja izvrsnu zanimaciju ali i dodatnu vježbu kojom možete lako potrošiti višak kalorija i poboljšati svoj životni stil. Vožnja ptice nije samo aerobni trening nego i neviđeno zadovoljstvo i užitak.
Pticom se normalno upravlja dok god skačete jer tako održavate brzinu. Kada postignete dovoljnu brzinu možete predahnuti na par sekundi. Odmor od skokova usporava pticu, sve do zaustavljanja kada će ptica potonuti pod vašom težinom. Kako je ptica lagane konstrukcije, ona normalno pluta na površini, pa neće potonuti na dno.
Jednostavan način montaže i demontaže ptice uzima svega par minuta vašeg vremena i omogućuje brzo uživanje u vožnji. Zapakirana ptica stane u prtljažnik automobila, tako da je uvijek možete nositi na svoja omiljena mjesta. Ptica je izrađena od aluminija i staklenih vlakana pa teži svega 12 kilograma i laka je za manipulaciju.
Upotreba ptice nije vezana samo uz more, ona se može koristiti i na jezerima, rijekama, pa čak i na bazenima.