Ovaj oglas je istekao!

LED RGB ovlaživač zraka difuzor aromaterapija 300 ml + eterična ulja

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 252 puta
Šifra oglasa: 5032264

Cijena:
25,22 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Ostalo
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

LED RGB ovlaživač zraka difuzor aromaterapija 300 ml + eterična ulja
IONIZER - smanjuje štetne ione (pozitivne ione) proizvodeći negativne ione - svako zagađenje pada na površinu umjesto da putuje u naša pluća; zrak postaje lagan i svjež. Raspoloženje nam se odmah poboljšava! Ne osjećamo se stalno umorno, pospano itd. Ionizator će biti izvrsno rješenje posebno za alergičare, astmatičare, ali i za ljude koji se žale na stalne glavobolje. Najopasnije je sve što nije vidljivo golim okom – prašina i grinje, malo nas zna da je električni uređaj (telefon, TV, računalo, mikrovalna pećnica, perilica rublja i mnogi drugi) veliki problem, pozitivni ioni koji ih proizvode imaju vrlo negativan utjecaj na naše tijelo, zbog čega je toliko važno sebi i svojoj obitelji osigurati siguran i zdrav zrak, koji ionizator pruža – ne možemo utjecati na kvalitetu okolnog zraka, ali zrak koji udišemo kod kuće može u velikoj mjeri promijeniti ovlaživač s funkcijom ionizacije.

AROMATERAPIJA – uređaj također ima izuzetno korisnu aromaterapijsku funkciju. Kada u vodu ulijete nekoliko kapi ulja, ovlaživač zraka oslobađa i arome s opuštajućim svojstvima uz reguliranje vlažnosti u prostoriji (dopušteni su samo proizvodi topljivi u vodi - inače hidratantna krema može biti štetna). Set sadrži čak 3 mirisna ulja.

TIHA OPERACIJA - Ultrazvučni ovlaživač zraka proizvodi signal s učestalošću od milijun puta u sekundi. Ovlaživač zraka stvara najmanju moguću buku - to je jedan od najtiših modela na tržištu, što ga čini ne kućanskim opterećenjem - posebno pogodnim za djecu - čiji je san često jednostavan. Ovlaživač zraka neće ometati svakodnevne zadatke ili rad. Može lako hodati kroz noć i neće ometati san - naprotiv - poboljšat će njegovu kvalitetu i učiniti korisnika svježijim, nastala izmaglica omogućit će vam da se opustite i smanjite stres nakupljen tijekom dana.

NISKA POTROŠNJA ENERGIJE - Ovlaživač od 2 W osigurava nisku potrošnju energije. U usporedbi s drugima, korištenje hidratantne kreme za zrak ne opterećuje kućni budžet , njegova učinkovitost dovoljna je za hidrataciju i pružanje lijepog mirisa zraka u vašem stanu, kući ili uredu.

SPECIFIKACIJE - boja: svijetlosmeđa; materijal: plastika; ionizacija: da; hidratantna krema: da; aromaterapija: da; volumen: 300 ml; radno vrijeme na 1 spremniku: 8h; učinkovitost: 35 ml / h; dimenzije (širina/visina): 10x16cm; duljina kabela za napajanje: 90 cm; težina: 0,15 kg; Težina pakiranja: 0,25 kg

boja: tamno smeđa

materijal: plastika

ionizacija: da

hidratantna krema: da

aromaterapija: da

Volumen: 300 ml

radno vrijeme na 1 spremniku: 8h

učinkovitost: 35 ml / h

Snaga: 2W

dimenzije (širina/visina): 10x16cm

duljina kabela za napajanje: 90 cm

Težina: 0,15 kg

Težina pakiranja: 0,25 kg

3 mirisna ulja

USB kabel

2 spužve