Kolica mobilna - štand za fast food

kristiankarlo (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/780-8765, 091/576-0453

Oglas je aktivan od 05.01.2020.
Oglas pregledan: 668 puta
Šifra oglasa: 1800107

cijena: 19.000 kn
Osnovni podaci
Vrsta ugostiteljske opreme: Aparati i uređaji

Opširnije o oglasu

Opširnije:

Prodajem mobilna kolica, štand za ugostiteljstvo na otvorenom. Kolica su namijenjena za ugostiteljske usluge u obliku brze prehrane, fast food - grill, sendviče, pommes frites, hot dog, tortille, palačinke i slično. Osmišljena su za prodaju i korištenje na plaži, u turističkim mjestima, na sajmovima i manifestacija i sl.

- iznimna kvaliteta, kolica su rađena po narudžbi sa nizom izvedenih praktičnih detalja koje je nemoguće pronaći na tržištu u obliku gotovog proizvoda.
- kolica se nakon rada mogu u potpunosti zatvori sa pomičnim krovom i zaključati što omogućava da se oprema ostavi bez straha od krađe, vandalizma ili kiše
- ugrađeni kotače što omogucava njihovo lakše pomicanje. Sve je izvedeno od kvalitetno nedhrđajućeg čelika, INOXa.
- unutar kolica se nalazi i improvizirani spremnik sa pitkom vodom te spremnik za otpadnu vodu za minimalne sanitarne potrebe čime se zadovoljavaju minimalni tehnički uvjeti.
- unutar kolica se nalaze dva dodatna prostora za spremanje namirnica i plinkske boce te prostor za mali hladnjak dimenzija 60x60cm.
- sa bočnih strana se nalaze da rasklopiva radna stola za dodatni radni prostor.
- kolica i oprema zadovoljavaju sve uvjete za stjecanje MTU

Na kolica se sa svih strana mogu postaviti reklamne naljepnice. Sva oprema je u potpunosti očuvana, u odličnom stanju. Svje je korišteno svega po 2 mjeseca tijekom 2 sezone.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh