Ovaj oglas je istekao!

Krešo traži dom

Lokacija  Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  091/577-5539

Oglas pregledan: 267 puta
Šifra oglasa: 4369114

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

KREŠO TRAŽI DOM!

I neka nam sad još netko kaže da se odrasli psi sa ceste teško priviknu na život u kući!

Nakon života provedenog kao seoski ker, spavanja pod vedrim nebom, 2 mjeseca provedena u Skloništu, Krešo je došao na privremeni smještaj kao totalno isprepadan i nepovjerljiv pas.
No, bilo je nečeg u tom malom, kratkonogom žutom frajeru što je dalo nagovijestiti da se iza te maske nedodirljivog u stvari krije prava šmizla  Te njegove velike okice bile su pune tuge, više tuge nego straha. I danas Krešo na momente tužno gleda negdje u daljinu i trebati će vremena da sve lijepo šta mu se sada dešava prevagne nad sjećanjima na stari život.
A nama je drago da nismo pogriješili. Naime, u roku 10 dana Krešo se toliko navikao na život u kući da ga se mora doslovce tjerati u dvorište da obavi nuždu i onda dežurati kraj vrata jer Krešo inzistira da ga se pusti unutra čim obavi. Obožava ležati u svom krevetiću, na toplom i bezbrižno kunjati, a diže se jedino zbog klope i obavljanja nužde.
Prve dane je povodac bio nemoguća misija a sada hoda na povodcu sav ponosan, napuhan kao puran, sa repom visoko u zraku.
Da ne bi mislili da je on skroz lak momak, ima Krešo još svoje neke fore koje će s vremenom polako nestajati, a tome će svakako pomoći i parizer jer je Krešo, kao i svaki pravi Hrvat, prilično podmitljiv (npr ne želi ući u auto no ako mu unutra ubacite parizer skoči bez problema i onda vam se sav važan vozi u krilu).
Sa psima se dobro slaže tj ne doživljava ih, a za mačke ne znamo, no pretpostavljamo da ne bi bilo problema. Tu i tamo iz njega progovore njegovi seoski geni pa zna malo „popričati“ sa susjedovim psom kroz ogradu no to je onako, sporta radi :D
U kući je uredan, ne zapišava, ne uništava, nuždu obavlja vani.
Za Krešu tražimo udomitelje koji će ga prihvatiti ovakvog kakav je i dati mu dovoljno vremena za početnu prilagodbu (kao i svakom psu, uostalom). U stvari, on je prilično emotivan i nježan pas i može se desiti da u početku bude zbunjen no uz dovoljnu količinu strpljenja i veće količine parizera, za kojih desetak dana imati ćete pravog kaučara, frajerskog držanja i nježnog srca.