Ovaj oglas je istekao!

WIFI tanka baterijska bežična tipkovnica V780

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 374 puta
Šifra oglasa: 5077588

Cijena:
30,53 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Umorni ste od nereda na stolu? Smetaju li vam zapetljani kablovi? Bežična tipkovnica Inphic V780B pomoći će vam u rješavanju ovih problema! Izuzetno tanak i kompaktan, ne zauzima previše prostora i nudi izuzetnu udobnost. Nudi 3 načina povezivanja – 2.4G, Bluetooth 3.0 i Bluetooth 5.0 i možete se slobodno prebacivati ​​između uparenih uređaja. Tipkovnicu odlikuje široka kompatibilnost, a izdržljiva baterija omogućuje do 500 sati rada s jednim punjenjem.

Priloženi USB prijemnik omogućuje brzo i praktično uparivanje tipkovnice s računalom i osigurava pouzdanu 2.4G vezu. S Inphicom možete zaboraviti na probleme sa signalom i kašnjenjem. V780B vam daje brz i stabilan prijenos kakav želite! Recite zbogom prekratkim kabelima i uživajte u gotovo neograničenoj slobodi.

Ali tu nije kraj vašim mogućnostima! Tipkovnica podržava 3 bežična načina rada – ne samo 2.4G, već i Bluetooth 5.0 i Bluetooth 3.0. Tako da ga možete jednostavno spojiti na sve vrste uređaja. Štoviše, posebne kombinacije tipki omogućuju vam brzo i praktično prebacivanje između tri uređaja samo jednim klikom!

Zaboravite mijenjanje baterija. V780B ima dugotrajnu bateriju koja omogućuje do 500 sati rada uz potpuno punjenje. Dostupan način mirovanja za uštedu energije također je zaslužan za ovu impresivnu izvedbu. Za potpuno punjenje tipkovnice potrebno je oko 2 sata. Možete ga spojiti na izvor napajanja pomoću mikro USB kabela.

Tipkovnicu karakterizira univerzalna kompatibilnost. Uz 3 dostupna načina povezivanja, možete ga jednostavno upariti s mnogo različitih uređaja. V780 savršeno radi s Windows računalima, Mac OS-om, Chrome OS-om, Linuxom, pametnim telefonima i tabletima, među ostalima. Također ga možete spojiti na svoj Smart TV. Napomena: tipkovnica je kompatibilna samo s iPhone i iPad uređajima sa sustavom iOS 10 ili novijim.

Proizvod privlači pozornost svojim elegantnim, modernim dizajnom. Zahvaljujući nevjerojatno tankom dizajnu i kompaktnoj veličini, praktičan je za korištenje i ne zauzima puno mjesta na vašem stolu. Nećete imati problema ni s transportom - lako ćete ga staviti u torbu ili ruksak. Tipkovnica Inphic V780B ukrašava vaš stol i omogućuje vam udobno korištenje računala – ne morate brinuti o umoru ili bolovima u zapešću. Također je izuzetno tih – oprostite se od dosadnih glasnih pritisaka tipki.

POVEZIVOST Bežična veza 2.4G, Bluetooth 5.0, Bluetooth 3.0
USB SUČELJE
STANDARDNA TIPKOVNICA Mini
VRIJEME RADA Do 500h
VRIJEME PUNJENJA Otprilike 2 sata
mikro USB PRIKLJUČAK ZA PUNJENJE