Ovaj oglas je istekao!

Velika računalna podloga za miš i tipkovnicu 90x45cm roza

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 336 puta
Šifra oglasa: 5095264

Cijena:
11,15 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

VELIKA - XXL - prostirka duga 90 cm savršena je za igrače, kao i za ured ili radnu sobu, kreirana imajući na umu udobnost! Može primiti tipkovnicu i miša. IZOXIS podloga za miša omogućuje puni opseg pokreta, sada imate potpunu kontrolu nad mišem, nećete raditi nasumične pokrete. Zbog svoje velike veličine, stol je dodatno zaštićen od slučajnog oštećenja.
PROTIV KLIZANJA - donji dio gamerske podloge za miša izrađen je od gume. Zahvaljujući tome njegova je površina protuklizna, što osigurava maksimalnu točnost i kontrolu nad lopticom i optičkim mišem te omogućuje trenutne pokrete bez pomicanja podloge za miša.
VODOOTPORAN – velika prednost ovog gadgeta je njegova vodootpornost. Podlogu za miša neće oštetiti lagana poplava, pa se ne bi trebala oštetiti ako slučajno udarite šalicu s pićem.
NO RUG - oko prostirke je obrubljena debelim šavom koji učvršćuje materijal i sprječava rasplitanje prostirke, a rubovi joj se ne savijaju. To će omogućiti mnogo dulje razdoblje korištenja.
SPECIFIKACIJA – boja: roza; materijal: guma + najlon; dimenzije (duljina / širina / debljina): 90x45x0,2 cm; težina: 0,56 kg; težina paketa: 0,569 kg.