Ovaj oglas je istekao!

USB RGB optički miš 3600 DPI PB1P

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 402 puta
Šifra oglasa: 5034217

Cijena:
13,27 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Miš
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

USB RGB optički miš 3600 DPI PB1P
Inphic PB1P optički računalni miš dokazat će se u mnogim aplikacijama - kako na poslu tako i pri igranju igara. Omogućuje programiranje i razlučivost makronaredbi do 3600 DPI. Opremljen je sa 6 tipki, a njegov ergonomski dizajn osigurava udobnost korištenja. Također se odlikuje širokom kompatibilnošću. Šareno pozadinsko osvjetljenje daje mu jedinstven karakter.

Prilagodite performanse miša prema svojim potrebama. Uređaj vam omogućuje podešavanje razlučivosti između 1200-3600DPI, što znači da je idealan za mnoge različite aplikacije. Može se koristiti za svakodnevnu uporabu, na poslu ili tijekom igre. Optički senzor pruža nevjerojatnu glatkoću i brz odgovor na kretanje korisnika.

Podignite igru na novu razinu. P1BP miš opremljen je profesionalnim gaming čipom i omogućuje makro programiranje tako da u potpunosti zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih igrača. Jednostavno ga prilagodite kako biste ispunili svoja očekivanja. Uređaj također pruža neusporedivu brzinu i točnost.

Uživajte u korištenju miša noću ili na javnim mjestima kao što su knjižnica, ured ili kafić. PB1P ima izuzetno tihe gumbe. Na taj ga način možete slobodno koristiti bez brige da će buka klikanja probuditi uspavane ljude ili nekoga prekinuti.

Zaboravite potrebu za dugotrajnom konfiguracijom miša ili instalacijom upravljačkog programa. PB1P podržava Plug & Play, što znači da ga možete jednostavno priključiti na računalo i odmah početi raditi. Uređaj je kompatibilan s najpopularnijim operativnim sustavima kao što su Windows XP/7/8/10 ili Linux.

Šareno pozadinsko osvjetljenje u 4 boje čini miša doista iznimnim i može savršeno ukrasiti stol svakog igrača. Odlikuje se i promišljenim, ergonomskim dizajnom, zahvaljujući kojem se savršeno uklapa u vašu ruku, ne opterećuje zapešća i pruža udobnost u igranju igara satima. Kabel duljine 1,5 m osigurava pouzdanu vezu i slobodu kretanja.

MARKA Infski
MODEL PB1P
TIP Optički
SUČELJE Usb
BROJ GUMBA 6
REZOLUCIJA 1200-3600 DPI
POVEZATI Ožičen
DULJINA KABELA 1,5 m
BOJA Crn
POZADINSKO OSVJETLJENJE Rgb
KOMPATIBILNOST Windows, Linux