Ovaj oglas je istekao!

Tipkovnica RGB LED računala

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 446 puta
Šifra oglasa: 5032993

Cijena:
17,25 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Tipkovnica
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Tipkovnica RGB LED računala
MODERAN DIZAJN - Igraća tipkovnica stvorena je posebno za igrače kako bi bila lakša i ugodnija za nekoliko sati igranja. Stoga, ne samo da je vrlo udoban za korištenje, već je i dobro profiliran i udoban za ruku, a tipke su vrlo jasno vidljive, što pozitivno utječe na vrijeme reakcije.
LED POZADINA - Efektno LED pozadinsko osvjetljenje koje ova igraća tipkovnica ima privlači poglede i učinit će više od jedne noćne igre ugodnijim, a zahvaljujući visokoj vidljivosti tipki olakšat će igranje po mraku.
ENDURANCE – LED rasvjetna tipkovnica je mehanička tipkovnica koja se odlikuje visokom izdržljivošću i čvrstoćom, zahvaljujući kojoj će dugo služiti u savršenom stanju i izdržat će mnoge ozbiljne dvoboje.
FULL- SIZE - Igraća tipkovnica ima 104 tipke, tako da postoji tipkovnica u punoj veličini koja se može uspješno koristiti ne samo za igranje, već i za svakodnevni ugodan rad.
SPECIFIKACIJE - Ožičena tipkovnica: da; duljina kabela: 125 cm; sučelje: USB 2.0; puna veličina: da; broj ključeva: 104; pozadinsko osvjetljenje: LED; mehanički: da; podesive noge: da; dimenzije: 13 / 42,5cm; Težina: 0,52 kg
ožičena tipkovnica: da
duljina kabela: 125 cm
sučelje: USB 2.0
puna veličina: da
numerički blok: da
RGB: da, 7 boja pozadinskog osvjetljenja
ključni život: 10 milijuna
broj ključeva: 104
pozadinsko osvjetljenje: LED dioda
mehanički: da
podesive noge: da
Dimenzije: 13 / 42,5 cm
Težina: 0,52 kg