Ovaj oglas je istekao!

XL ECO LCD tablet za crtanje 25 cm

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 438 puta
Šifra oglasa: 5082697

Cijena:
14,20 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Ostalo

Opširnije o oglasu

KAKO RADI - ekran XL tableta s dijagonalom ekrana od 10" proizvodi sliku zahvaljujući sili pritiska. Svaki dodir (ne mora biti olovka - ekran reagira čak i na vaš nokat!) uzrokuje pojavu slike/teksta na ekranu - što god na njemu stvorili. U gornjem dijelu nalazi se ručka koja će vam omogućiti udobno pospremanje olovke bez straha da ćete je izgubiti.
SIGURNO – tablet je bez prašine i bezopasan za oči! Ne emitira zračenje i potpuno je siguran za korištenje. Lagana je i ultratanka - lako se može sakriti u ruksak, torbicu ili aktovku.
FUNKCIJA ZAKLJUČAVANJA ZASLONA - Ispod je klizač koji će vam omogućiti da zaštitite sadržaj na ekranu. To će zaštititi važne bilješke, primjerice iz škole ili s posla, od slučajnog brisanja. Tablet također ima rupu koja vam omogućuje pričvršćivanje kabela.
ZAŠTITA OKOLIŠA - korištenjem tableta značajno doprinosimo i zaštiti okoliša. Ne morate cijelo vrijeme kupovati pribor za pisanje/crtanje - sve što trebate učiniti je koristiti tablet. Radite u uredu, student ste? Zamijenite tradicionalne bilješke tabletom! Voli li vaše dijete crtati? Neka se igra s nejasnim opisom! Proizvod se može koristiti više puta.
SPECIFIKACIJA – Dob: 3+; napajanje: baterija CR 2025 (uključena); veličina ekrana: 10″; dimenzije tableta (duljina / širina / visina): 17,2 / 0,6 / 25 cm; duljina olovke: 12,5 cm; težina seta: 128g; težina s pakiranjem: 165g.
dob: 3+
napajanje: baterija CR 2025 (uključena)
veličina ekrana: 10″
dimenzije tableta (duljina / širina / visina): 17,2 / 0,6 / 25 cm
duljina olovke: 12,5 cm
Težina seta: 128 g
težina s pakiranjem: 165g