Ovaj oglas je istekao!

Rukavica za crtanje na grafičkom tabletu M

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 426 puta
Šifra oglasa: 5083060

Cijena:
8,10 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Proizvođač: Ostalo

Opširnije o oglasu

Rukavica za grafičke tablete, crtanje crteža neizostavan je dodatak koji će značajno povećati udobnost rada na tabletu. Skliska površina spriječit će hvatanje ruku, a zaslon će biti čist.

UNIVERZALNA - rukavicu mogu koristiti i dešnjaci i ljevoruki - odgovara objema rukama. Širok raspon upotrebe: grafički tableti, pa čak i jednostavno skiciranje na različitim površinama (npr. papir, ploča, zid). Ne trlja radnu površinu, ali izbjegava odbijanje prstiju ili strane šake.
PRAKTIČNO – Rukavica za tablet dizajnirana je imajući na umu udobnost i učinkovitost tableta. Smanjuje trenje između ruke i tableta, neutralizira problem pruga ili znoja.
ZA SVAKI TIP POVRŠINE TABLETA – pri radu s grafičkim tabletom ruka s olovkom je u izravnom kontaktu s površinom tableta. Preporučamo korištenje rukavica za bolji kontakt između ruku i radnog prostora.
MATERIJAL - rukavica je izrađena od savitljivog Lycra materijala, tako da pristaje gotovo svakoj ruci! Korištenje rukavice omogućuje vašoj ruci da lakše klizi preko tableta dok crtate.
SPECIFIKACIJA – boja: crna; materijal: likra; veličina M; dimenzije: 21 x 8,5 cm; težina: 0,009 kg; težina paketa: 0,012 kg
crna boja
materijal: likra
veličina M
dimenzije: 21 x 8,5 cm
težina: 0,009 kg