Rad u nastavi

Studentski Centar u Zagrebu (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/4593-673, 01/4593-674

Oglas je aktivan od 06.09.2019.
Oglas pregledan: 826 puta
Šifra oglasa: 4081871

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Kategorija posla: Znanost i obrazovanje
Cijena sata: 60,00 kn
Datum početka rada: 09.09.2019.
Dodatni podaci
Način prijave: e-mailom

Opširnije o oglasu

Privatna gimnazija i ekonomsko-informatička škola Futura traži apsolvete/ice za rad u nastavi: elektrotehnike, matematike, statistike i primijenjene matematike, fizike

Nastava osnova elektrotehnike
Tražimo apsolventa/icu FER-a ili srodnog fakulteta za rad u nastavi osnova elektrotehnike (nepuna satnica - 8 školskih sati tjedno) u programima tehničar za računalstvo i ekonomist. Izrada digitalnih nastavnih materijala, vođenje pedagoške dokumentacije, rad na projektima škole i ostali poslovi po potrebi (npr. dežurstvo na ispitima državne mature).

Nastava matematike
Tražimo apsolventa/icu PMF-a ili srodnog fakulteta za rad u nastavi matematike (puna satnica od 20 školskih sati tjedno) u programima tehničar za računalstvo i ekonomist. Izrada digitalnih nastavnih materijala, vođenje pedagoške dokumentacije, rad na projektima škole i ostali poslovi po potrebi (npr. dežurstvo na ispitima državne mature).

Nastava matematike, statistike i primijenjene matematike
Tražimo apsolventa/icu PMF-a ili srodnog fakulteta za rad u nastavi matematike, statistike i primijenjene matematike (nepuna satnica - 12 školskih sati tjedno) u programima tehničar za računalstvo i ekonomist. Izrada digitalnih nastavnih materijala, vođenje pedagoške dokumentacije, rad na projektima škole i ostali poslovi po potrebi (npr. dežurstvo na ispitima državne mature).

Nastava fizike
Tražimo apsolventa/icu PMF-a ili srodnog fakulteta za rad u nastavi fizike (nepuna satnica - 10 školskih sati tjedno) u programima tehničar za računalstvo i ekonomist. Izrada digitalnih nastavnih materijala, vođenje pedagoške dokumentacije, rad na projektima škole i ostali poslovi po potrebi (npr. dežurstvo na ispitima državne mature).


Mjesto obavljanja posla: Zagreb, Budakova 1d
Početak i očekivano trajanje posla: 9.9.2019., tijekom cijele školske godine
Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 60,00 kn/školskom satu
Radno vrijeme: prema rasporedu sati (Škola radi od 8.15 do 15.15 sati)
Prijava slanjem isključivo zamolbe i životopisa na info@skola-futura.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh