Ovaj oglas je istekao!

Korisnička podrška

Studentski Centar u Zagrebu (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/4593-673, 01/4593-674

Oglas pregledan: 1606 puta
Šifra oglasa: 4359455

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Kategorija posla: Administrativna zanimanja
Cijena sata: 33,00 kn

Opširnije o oglasu

Transcom Worldwide d.o.o. traži studente/ice za za posao - Administrativni/a agent/ica u službi za korisnike za pisanu komunikaciju na njemačkom jeziku

Vrsta posla: Administrativni/a agent/ica u službi za korisnike za pisanu komunikaciju na njemačkom jeziku
Mjesto obavljanja posla: Radnička cesta 39 (centar 2000), Zagreb (privremeno rad od kuće)**
Početak i očekivano trajanje posla: odmah; neograničeno trajanje posla
Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 33 kn/h
Opis posla: Pridružite se našim zaposlenicima koji su u svojem svakodnevnom radu podrška korisnicima putem pisane komunikacije. Komunikacija s korisnicima je u najvećoj mjeri putem chata, a manji dio možete očekivati putem e-maila. Svi su upiti vezani uz bankarski online sustav koji surađuje s mnogim poznatim brendovima o kojima ćete svakako više čuti kad nas upoznate na razgovoru.Na samom početku rada, na obuci se upoznajete sa sustavom i pripadajućim procesima te ćete također proći obuku komunikacijskih vještina i imati podršku u svom radu.
Odgovornosti radnog mjesta: pružanje podrške korisnicima i pravovremeno odgovaranje na sve upite putem chata i/ili e-maila, svakodnevna komunikacija na njemačkom jeziku. Možete očekivati razne upite, ali su najčešći vezani uz: načine plaćanja on-line usluga, samu kupnju i račune, cijene, uvjete plaćanja i naknade za izvršena plaćanja te povrat sredstava, zaštitu klijentovih osobnih informacija, narudžbe, naknade i slično, prodaja nije u opisu posla.
Posebna znanja i vještine: njemački jezik: razina C1 (napredni i samostalni korisnik); engleski jezik: razina B1 (napredni korisnik); osnovno korištenje MS Office paketa; izvrsne komunikacijske i interakcijske vještine; učinkovita pismena i verbalna komunikacija; samostalnost, motiviranost, organiziranost i otvorenost.
Radno vrijeme: 24/7
Uvećanja za:
- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)
Ostale napomene i uvjeti: plaćena obuka za posao u trajanju 15 radnih dana; mogućnost napredovanja i izgradnja karijere u međunarodnom okruženju; mogućnost promjene satnice prema osobnim potrebama radnika; bonusi za preporuke novih djelatnika; potpuno opremljena kuhinja i prostorija za odmor (Relax room).
** Obzirom na trenutne preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite organizirani su virtualni treninzi i rad bi se odvijao od kuće.
Način i kontakt za prijavu studenata: prijave putem linka: https:/transcomcroatia.recruitee.com/o/administrativnia-agentica-u-sluzbi-za-korisnike-za-pisanu-komunikaciju-na-njemackom-jeziku-zagreb

Povratak na vrh