Ovaj oglas je istekao!

Korisnička podrška na švedskom jeziku

Studentski Centar u Zagrebu (Prikaži sve oglase)

Telefon  01/4593-673, 01/4593-674

Oglas pregledan: 568 puta
Šifra oglasa: 4355660

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Kategorija posla: Ostalo
Cijena sata: 33,00 kn
Dodatni podaci
Način prijave: e-mailom

Opširnije o oglasu

Smart Flex d.o.o. traži studente/studentice sa znanjem švedskog jezika za rad u korisničkoj podršci.

Vrsta posla: savjetnik za upite na švedskom jeziku (m/ž)
Mjesto obavljanja posla: rad od kuće, a kasnije na lokaciji Emporion centar, Zagreb
Početak i očekivano trajanje posla: odmah, na 2-3 mjeseca (uz mogućnost produženja)
Neto cijena sata posla ili količina posla (za redoviti rad): 33 kn/h
Opis posla:
Smart Flex d.o.o. za svog klijenta, jednu od vodećih tvrtki u području korisničkog zadovoljstva i podrške, traži vedre i komunikativne osobe s naprednim znanjem švedskog jezika. Svakodnevni zadaci uključuju odgovaranje na upite korisnika, izvornih govornika švedskog jezika. Kanali komunikacije su telefon, mail i chat.
Posebna znanja i vještine:
Izvrsno poznavanje švedskog jezika, poznavanje engleskog jezika može biti prednost; ljubaznost, komunikativnost, dostupnost za rad u različitim smjenama.
Radno vrijeme: mogućnost rada između PON i NED, razne smjene 10-22 h
Uvećanja za:
- Naknada za sate rada u dane državnog blagdana, za rad noću, za prekovremeni rad i za rad nedjeljom uvećava se za 50% (čl. 13. st. 4. Zakona o obavljanju studentskih poslova)
Ostale napomene i uvjeti:
Na ovom radnom mjestu moguće je raditi preko studentskog ugovora ili ugovora o radu. Klijent omogućuje dogovor oko radnog vremena, uz preferirani fond sati od 20 ili više sati tjedno. Prije samostalnog rada, tvrtka osigurava svu potrebnu edukaciju i mentorstvo.
Način i kontakt za prijavu studenata: Ako smo te zainteresirali za ovaj posao, pošalji nam svoj životopis s napomenom „Prijava za studentsku poziciju – švedski jezik“ na mail prijava32@smartflex.hr
Smart Flex d.o.o. Vaše osobne podatke koje navedete u svojoj prijavi te u svome životopisu obrađuje isključivo radi traženja radnog mjesta za Vas. Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka dostupne su u našim Pravilima privatnosti na http:/smartflex.hr/pravila-privatnosti/

Povratak na vrh