Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Knežija, stan 57 m2 1S + DB

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Knežija, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/411-2000

Oglas pregledan: 996 puta
Šifra oglasa: 5095255

Cijena:
171.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 57,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 1967
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Zagreb, Knežija, stan 57 m2 1S + DB
Prodaje se stan na Knežiji ukupne površine 57 m2 na četvrtom katu od ukupno četiri kata zgrade bez lifta. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice, kupaonice, dnevnog boravka te lođe. Zgrada je izgrađena 1967. godine a stan je adaptiran 2012. godine. Spavaća soba i kuhinja su orijentirane prema sjeverugdje se nalazi mirna slijepa ulica s pogledom na manji park. Južna strana na kojoj se nalazi lođa i dnevni boravak također gledaju na veliku zelenu gradsku površinu. Grijanje je riješeno putem gradske toplane. Prosječni iznos režija iznosi 800 HRK. Stanu pripada i manja ostava u podrumu. Nekretnina se prodaje u potpunosti namještena. Oko same zgrade se parking ne naplaćuje.
U neposrednoj blizini stana se nalaze Hrvatska pošta, DM trgovina, osnovna škola, dječji vrtić, ljekarna, nekoliko bankovnih poslovnica, Lidl, Konzum, tramvajska i autobusna stanica javnog gradskog prijevoznika. Ljubiteljima rekreacije na raspolaganju su obližnji ŠRC Jarun te Mladost.
Ova nekretnina je idealna za samca, par ili manju obitelj. Zbog svoje lokacije izvrstan je izbor i za kupce koji planiraju investirati u stan zanajam.