Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Knežija, stan 39 m2 1S + DB

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Knežija, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas pregledan: 1136 puta
Šifra oglasa: 5182097

Cijena:
120.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 39,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 1967
Energetski certifikat: U izradi
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Zagreb, Knežija, stan 39 m2 1S + DB
Prodaje se stan na Knežiji ukupne površine 39 m2 u visokom prizemlju zgrade od ukupno četiri kata. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupaonice sa wc-om, dnevnog boravka, kuhinje, zatvorenog balkona te spavaće sobe. Orijentacija stana je prema zapadu. Stanu pripada i podrumska ostava. 2005. godine je na stanu izvršena adaptacija odvoda i dovoda u kupaoni i kuhinji. Zgrada je izgrađena 1967. godine. Poduzeće koje je gradilo zgradu je Vranica d.d. Sarajevo. U seriji zagrebačkih potresa zgrada nije pretrpila oštećenja te je označena zelenom etiketom.2020. godine je na zgradi izvršena adaptacija krovišta te pročelja zgrade čime je ujedno podignuta njezina energetska učinkovitost.
U stanu je potrebno izvršiti adaptaciju u kuhinji, kupaoni te zamijeniti vanjsku stolariju.
U neposrednoj blizini stana se nalaze Hrvatska pošta, DM trgovina, osnovna škola, dječji vrtić, ljekarna, nekoliko bankovnih poslovnica, Lidl, Konzum, tramvajska i autobusna stanica javnog gradskog prijevoznika. Ljubiteljima rekreacije na raspolaganju su obližnji ŠRC Jarun te Mladost.
Nekretnina se prodaje u potpunosti namještena. Oko same zgrade se parking ne naplaćuje.
Ova nekretnina je idealna za samca, par ili manju obitelj. Zbog svoje lokacije izvrstan je izbor i za kupce koji planiraju investirati u stan za najam.