Ovaj oglas je istekao!

Zagreb, Granešina, stan 129 m2, 3S + DB, novogradnja

AGATHIAS d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Granešina, Gornja Dubrava, Grad Zagreb

Telefon  091/411-2000

Oglas pregledan: 1086 puta
Šifra oglasa: 5110073

Cijena:
335.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 129,00 m²
Grijanje: plin etažno
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: U izradi
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Zagreb, Granešina, stan 129 m2, 3S + DB, novogradnja
Prodaje se stan u izgradnji u naselju Granešina, u zagrebačkoj gradskoj četvrti Gornja Dubrava. Stan se nalazi u prizemlju manje zgrade od ukupno dva kata i ukupno četiri stana. Sastoji se od: dnevnog boravka, dvije lođe, kuhinje i blagovaone, ostave, hodnika, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, wc-a i degažmana. Neto površina stana s obračunatim koeficijentima iznosi 122 m2. U cijenu su uključena i dva parkirna mjesta te privatno spremište čija ukupna površina s obračunatim koeficijentima iznosi 7 m2.
Svakom stanaru će biti na raspolaganju i dva zajednička spremišta koja će se koristiti kao prostorije za smeće te bicikle. Nosiva konstrukcija zgrade je zidana s armiranobetonskim podrumom. Temeljenje je projektirano s temeljnom pločom i trakastim temeljima. Grijanje zgrade predviđeno je sustavom podnog grijanja koje će se regulirati programabilnim termostatom. Hlađenje stambenog prostora projektirano je individualnim multi-split sustavom. Hladit će se spavaća soba i dnevni boravak.
Stan će prilikom primopredaje imati postavljenu vanjsku i unutrašnju stolariju, prvoklasne podne obloge, keramiku u kupaoni i wc-u sa sanitarijama te video portafonom. U svakoj sobi će biti postavljen klima uređaj. Rolete će biti električno navođene.
Planirani završetak gradnje je lipanj 2024. godine.
Zgrada svojim sjevernim dijelom gleda na obronke Medvednice. U neposrednoj blizini se nalaze KB Dubrava, Park šuma Dotrščina, Park Maksimir, Grad mladih, trgovački centar Garden Mall, planinarske staze koje vode na Medvednicu te brojni sportsko-rekreacijski sadržaji. Nedaleko od zgrade prometuje autobusna linija javnog gradskog prijevoznika broj 205. Osnovna škola u Granešini se nalazi na 2,9 km udaljenosti.
Ova nekretnina je idealna za obitelj koja želi živjeti u manjoj stambenoj zgradi koja je okružena prirodom a istovremeno se nalazi nadomak svih gradskih sadržaja.