Ovaj oglas je istekao!

VRHUNSKA NOVOGRADNJA - POLJANICE: STAN 2-S (51 M2), DIZALICA TOPLINE

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gornja Dubrava, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 560 puta
Šifra oglasa: 5034201

Cijena:
155.256 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 51,04 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Garaža: parkirno mjesto
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U zagrebačkoj četvrti Gornja Dubrava, naselje Poljanice u izgradnji je moderna stambena zgrada na osam etaža (podzemna garaža, prizemlje i 6 katova) s ukupno 77 stambenih jedinica (dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi). Zgrada se nalazi na vrhunskoj lokaciji - mirna obiteljska mikrolokacija u neposrednoj blizini svih društvenih sadržaja i 400 metara od tramvajske stanice.
 
Vrlo aktualno s obzirom na trenutnu energetsku krizu u koju ulazimo - u sve stanove ugrađuje se podno grijanje putem dizalica topline Samsung ClimateHub (vlastita regulacija grijanja i potrošnje), novo integrirano rješenje za grijanje i opskrbu toplom vodom. Sustav odlikuje kompaktan dizajn, intuitivno upravljanje, pametno povezivanje, jednostavno servisiranje, tihi rad te niski pogonski troškovi. Ušteda u odnosu na grijanje na plin iznosi preko 25%.
 
Hlađenje će biti riješeno putem Samsung wind free klimatizacijskih uređaja (pametno hlađenje - bez hladnog propuha) s mogućnošću upravljanja na daljinu. Vanjske jedinice klimatizacijskih uređaja i dizalica topline postavljene su na krovu ili u przemlju zgrade.
 
U izgradnji zgrade koriste se visokokvalitetni materijali i oprema te će stan biti energetskog certifikata A. Zgrada se gradi od armirano betonske (AB) konstrukcije, a pregradni zidovi unutar stanova izrađeni su metodom suhe gradnje (gips-kartonske ploče s kvalitetnom zvučnom izolacijom). Glavni izvođač radova je zagrebačka tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i dokazanom kvalitetom u građevinskom sektoru.
 
Na ulazu u svaki stan nalaze se protuprovalna, protupožarna i protudimna vrata, podovi su obloženi kvalitetnim parketom renomiranog hrvatskog proizvođača, vrhunskom keramikom uz kupaonsku i sanitarnu opremu uglednih dobavljača. Vanjska stolarija je PVC u boji s aluminijumskim roletama (električni podizači u dnevnom boravku), visoko kvalitetna stolarija unutar stana nestandardne je visine - 220 cm.
 
Podzemna etaža sadrži ukupno 50 parkirnih mjesta, dok se u prizemlju smjestilo 8 garažnih te 24 vanjska parkirna mjesta (mogućnost izbora slobodnih parkinga). Zgrada ima dva zasebna ulaza, svaki je povezan liftom i stubištem.
 
Stan A5 nalazi se na 1. katu i sastoji od hodnika, spavaće sobe (10,87 m2), kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka i loggie; sve neto obračunske površine 51,04 m2.
 
U neposrednoj blizini zgrade nalaze se svi društveni sadržaji, dječji vrtić, nekoliko osnovnih škola, ljekarna, dom zdravlja, supermarketi, pošta, restorani, caffe-barovi, dok je tramvajska stanica na Aveniji Dubrava udaljena 5 minuta hoda.
 
OPIS STANA:
Stan A5/A11/A17/A23 - 1./2./3./4. kat - stambena površina 47,24 m2 (1 spavaća soba + kupaonica) + loggia (3,80 m2) + garažno parkirno mjesto = 155.256,00 EUR
 
Datum useljenja: 05/2023
Kupnja direktno od investitora.
Vlasništvo je uredno 1/1.
Mogućnost kupnje povoljnim kreditom RBA banke. 
www.sanpatrik.eu