Ovaj oglas je istekao!

Vrapče-centar, luksuzan open space stan, 188 m2

Marti's nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vrapče, Podsused - Vrapče, Grad Zagreb

Telefon  091/165-3252

Oglas pregledan: 906 puta
Šifra oglasa: 5160793

Cijena:
299.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 188,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 2
Godina izgradnje: 2012
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: Garaža
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

ILICA, VRAPČE-CENTAR, LUKSUZAN 'OPEN SPACE' STAN, 188 m2, BALKON 17 m2, 1 KAT, LIFT, DUPLA GARAŽA
IZVANREDNA I MNOGOSTRUKA NAMJENA!
OBITELJSKI STAN, STAN + POSLOVNI PROSTOR, 2 POSLOVNA PROSTORA, 2 STANA, STAN ZA NAJAM!
Svaki djelić stana je osmišljen besprijekorno funkcionalno, stilski i estetski!

Prodajemo ekstravagantan i atraktivan 'open space' stan, 188 m2 korisne površine, luksuzno namješten i potpuno opremljen. Nalazi se na 1 katu stambeno-poslovne zgrade s liftom u Ilici, gradska četvrt Vrapče centar. To je uređeno stambeno naselje u zapadnom dijelu grada s odličnom infrastrukturom. Zgrada je iz 2012., kvalitetne gradnje, armirano betonske konstrukcije. Stan je kompletno uređen visoko kvalitetnim završnim oblogama i opremom 2017. Dva velika poslovna prostora pretvorena su u 1 veliki stambeni prostor.

STAN: - odličan funkcionalan i racionalan raspored, ulazni garderobni hodnik, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, prostrani spavaći dio, gostinska spavaonica na galeriji, soba garderoba, 2 velika spremišta, prostrana kupaonica s toaletom, saunom i velikom kadom na povišenom postolju, do koje se dolazi stepenicama, druga kupaonica s toaletom i 'walk in' tuš kabinom, veliki balkon smješten cijelom dužinom stana.

Orijentacija stana je zapad-sjever. Velike staklene površine preko cijela 2 zida dužine i širine stana, ostakljene su 3-slojnim izo staklom u PVC stolariji.

Stan je iznad standardno opremljen vrhunskim uređajima i opremom. Tu je pokretna vertikalna stijena s multimedijom i TV-om koja se prema potrebi okreće prema dnevnoj sobi ili prema spavaonici, zatim raskošna rasvjeta: senzorska na ulazu u stan, difuzna stropna po segmentima stana, 'zvjezdano nebo' iznad kreveta, antenski sustav i ozvučenje.
Grijanje: električni radijatori, kamin s ventilatorom koji raspršuje filtrirani zrak, podno grijanje u kupaonicama, 2 stropna klima uređaja, mogućnost etažnog centralnog plinskog grijanja (plin je u stanu). Protuprovalna ulazna vrata i 3 zasebna ulaza (pješački s Ilice, liftom direktno iz garaže i istočni ulaz stepenicama).
Vlasništvo je čisto, 1/1, hipoteka banke.
Stan ima pripadajuću duplu garažu, od 30 m2 s 2 parkirna mjesta, na -1 etaži. Garaža se prodaje zasebno, 900 Eur-a po m2.

Odlična lokacija stana, izvrsna prometna povezanost sa svim dijelovima grada, brojne ZET-ove linije do Črnomerca na par koraka, blizina željezničke postaje, na 100 m udaljenosti je škola, dječji vrtić, dom zdravlja, trgovine, mala zelena tržnica, kiosci, mesnica, voćarne, brojne uslužne djelatnosti, tu su i sportski tereni, crkva, McDonalds, benzinska postaja.

Molimo zvati na broj:
091 1653 252

Šifra objekta: iro-414

Energetska klasa: U izradi

Kontakt: Ured agencije, [email protected], +385 91 165 3252