Ovaj oglas je istekao!

Varaždinske Toplice: 2-S stan (44 m2), odlična lokacija, zelena zona

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Varaždinske Toplice, Varaždinska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 140 puta
Šifra oglasa: 4727408

Cijena:
66.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 44,00 m²
Grijanje: plin etažno
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2000
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

U mirnom mjestu poznatom po zdravstvenom turizmu (lječilište s termalnom vodom) u Varaždinskim Toplicama smjestio se moderno namješten stan površine 44m2 u održavanoj zgradi izgrađenoj 2000. godine na prvom katu s pogledom na park. Zgrada se nalazi u mirnom mjestu, a u blizini svih društvenih sadržaja.
 
Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupaonice, kuhinje s blagavaonicom, dnevnog boravka i spavaće sobe. Opremljen je novom kuhinjom s ugradbenim aparatima, modernim dizajnerskim namještajem, te brendiranim uređajima vrhunske kvalitete. Na podu su parket i keramika prve klase.
 
Zgrada ima stiropor fasadu i pvc stolariju s termo izolacijskim staklima čiji spoj omogućava niske režije tokom cijele godine, a zgradi daje C energetski razred. U stanu je ugrađen klima uređaj, dok je grijanje etažno plinsko.
 
Zgrada se nalazi u pitoresknom mjestu, u okruženju prekrasne prirode, dok se u blizini nalazi sva potrebna infrastuktura za kvalitetan život, od marketa, restorana, caffe bara, dječjeg parka, doma zdravlja, termi i poznatog lječilišta. Trgovački centar Lumini nalazi se 10ak minuta vožnje, Varaždni je na 15 minuta, dok je do izlaza na autocestu Zagreb - Varaždin 4 minute.
 
Vlasništvo 1/1, bez tereta.
Mogućnost kupnje kreditom banke.
www.sanpatrik.eu