oglasnik

Sveti Filip i Jakov, apartman s pogledom na more, novogradnja, 78.69 m2

Šifra oglasa: 3920847
Cijena: 180.000 € / 1.356.210 kn
Telefon 098/565-572

Lokacija Sveti Filip i Jakov, Sveti Filip I Jakov, Zadarska (Pogledaj na karti)

QR code

Opširnije o oglasu

Novogradnja smještena na uzvisini kako bi bio omogućen nesmetan pogled prema moru. Sa istočne, sjeverne i zapadne strane zgrada nalazi se zelena zona, što znači da gradnja nije moguća te da su stanovi smješteni na idiličnoj poziciji, jer se iz svakog stana pruža nesmetan pogled prema moru i zelenilu.

Zgrade su smještene tako da su izmaknute jedna od druge kako ne bi ometale pogled. U zgradama će biti ugrađeni visoki prozori od poda do stropa, što će omogućiti uživanje u pogledu iz sve tri prostorije namijenjene zajedničkom druženju: boravka, blagovaone i kuhinje. Kosi zidovi prema loggiama i staklena ograda dodatno otvaraju pogled. Prostor za odmor i spavanje smješten je na „smireniju“ te idealnu sjeveroistočnu stranu i odvojen vlastitim predprostorom omogućavajući maksimalnu privatnost.

Prizemni stanovi su također izdignuti, kako bi stanovnici imali privatnost. Stubište je postavljeno u centru, na način da omogućuje privatnost svakom stanu.

Konstrukcijski cijela zgrada je isprojektirana od armirano-betonskih plašteva sa stropnim AB monolitnim pločama. Toplinska ovojnica je isprojektirana sa prirodnim najsuvremenijim materijalima renomiranih proizvođača, što u konačnici zgradu čini energetski učinkovitom sa A+ energetskim razredom.

Sva vanjska stolarija je od aluminijskih profila sa trostrukim izo staklom, opremljena komarnicima i roletama koje se pokreću na električni motor.

Udaljenost od mora je 500m, a od centra mjesta 900m. Stanu pripada spremište te garažno mjesto.

Kupac ne plaća porez na nekretnine!


Osnovni podaci
Površina: 78,69 m²
Sobnost: 2,5-sobni
Detalji o nekretnini
Vrsta stana: stan u zgradi
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 2
Broj terasa: 1
Broj etaža: 2
Godina izgradnje: 2019
Kat: 2. kat
Energetski certifikat: A+
Tip gradnje: novogradnja
Stanje nekretnine: u izgradnji
Tip prozora: aluminij
Vanjska vrata: vrata protuprovalna
Broj parkirališnih mjesta: 1
Garaža: parkirno mjesto
Dodatno
Dodatno
  • niskoenergetska učinkovitost


Pogledaj stranicu oglasa