Stan: Zagreb (Bijenik), 120.54 m2, novogradnja (prodaja)

Bijenik gradnja d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bijenik, Črnomerec, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/264-8444

Oglas je aktivan od 01.11.2020.
Oglas pregledan: 406 puta
Šifra oglasa: 4483844

cijena: 22.277 kn
približno: € 2.950
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 120,54 m²
Sobnost: 4-sobni
Detalji o nekretnini
Vrsta stana: stan u zgradi
Energetski certifikat: A+
Tip gradnje: novogradnja

Opširnije o oglasu

Stan 98.24 m2 + 26 m2 terasa, nalazi se u sklopu porjekta novogradnje smještene na sjevernom dijelu grada u naselju Bijenik, na obroncima Medvednice, koji je na par minuta vožnje do Sv. Duha, Mihaljevca, Tuškanca ili Pantovčaka. Područjem prevladava niža slobodnostojeća izgradnja koja se ne nameće u prirodni okoliš, što osigurava mirno i zeleno okruženje za stanovanje uz blizinu centra grada i izvrsnu prometnu povezanost sa svim dijelovima grada.

Građevina je smještena na čestici površine 600 m² čiji je teren u blagom padu prema istoku. Pješački i kolni pristup osigurani su iz ulice Šestinjak. Stambena zgrada je slobodnostojeća, visine Po+Pr+K+Uk, s ukupno tri stana, od kojih je svaki smješten na vlastitoj etaži. Krov je ravan, neprohodan. Velik dio čestice je hortikulturno uređen.

Sve sobe i dnevni boravci su klimatizirani; prostorije se hlade ventilokonvektorima, a u svim stambenim prostorima izvedeno je podno grijanje što osigurava ugodu boravljenja. Za grijanje i hlađenje koriste se suvremene tehnologije dizalica topline.

Stambene jedinice su oblikovane s ciljem osiguranja visoke kvalitete stanovanja što je postignuto velikom visinom prostorija, osvijetljenošću, brojem sanitarnih čvorova i ugradnjom vrhunskih materijala i opreme. Ugrađena stolarija zadovoljava stroge standarde zaštite od buke između pojedinih prostorija, a ulazna vrata u stanove pružaju visoku razinu sigurnosti od provale.

U suradnji s dizajnerima nabava i montaža cjelokupnog namještaja i opreme, hortikulturno uređenje vrta, postavljanje hidromasažnih kadi na terasi, izbor keramije i parketa po želji kupca.

Useljenje: ljeto 2021.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh