Ovaj oglas je istekao!

Stan (78 m2), Gornja Dubrava-Klaka (78 m2), v. prizemlje, trosoban

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Klaka, Gornja Dubrava, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 4524222

Cijena:
136.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 78,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se moderno uređen trosoban stan u visokom prizemlju površine 78 m2 renoviran 2017. godine u kvalitetnoj zgradi iz 2005. godine na odličnoj lokaciji u Gornjoj Dubravi (Klaka), u blizini svih društevnih sadržaja i samo 50 metara od autobusne stanice.
 
Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe (obje imaju izlaz na zatvorene lođe), dnevne sobe i blagovaone, kuhinje (koja ima izlaz na treću lođu), kupaonice s WC-om i gostinskog WC-a, sve površine 77 m2, te pripadajuće ostave u podrumu.
 
Zgrada je kvalitetno građena i održavana, stan je vrlo moderno uređen, prodaje se sa svim ugradbenim namještajem (kuhinja i ugradbeni ormari); ostalo po dogovoru.
 
Zgrada ima toplinsku fasadu, nova PVC stolarija stavljena je 2018. godine, grijanje je etažno plinsko , stan je klimatiziran, u dnevnom boravku nalazi se kamin. Energetski certifikat je C, stan ima svoja brojia za struju, vodu i plin. Oko zgrade je javni nenaplatni parking.
 
Mikro i makro lokacija stana je vrhunska. Stan se nalazi u mirnom djelu Gornje Dubrave nadomak svih društvenih sadržaja (škole, vrtići, fakulteti, dom zdravlja, ljekarna, shopping centri, tržnica, Garden Mall), a opet u potpunom miru, te je idealan za kvalitetan obiteljski život.
 
Vlasništvo je 1/1, bez tereta.
Mogućnost kupnje kreditom banke.